Wilt u een exclusief landelijk interieur?

Droomt u van een exclusief landelijk interieur in uw woning? Vertrouw dan op de interieurkennis en creativiteit van Heritage Interiors. De afgelopen twintig jaar ontwikkelden wij samen met onze zusteronderneming Heritage Buildings het unieke Heritage-gevoel. Dit gevoel laat zich het best samenvatten als een exclusief landelijk interieur met authenticiteit en karakter. Elk element van het totaalbeeld draagt bij tot de beoogde harmonie. Een landelijk interieur van Heritage Interiors is perfect in balans. In deze natuurlijke omgeving kom je ’s avonds na een lange dag hard werken heerlijk tot rust. Ontdek hier onze realisaties met een landelijk interieur.

Waarom kiezen voor een landelijk interieur?

Veel mensen verlangen naar rust en ontspanning wanneer ze ’s avonds thuiskomen na een lange dag op kantoor. De sfeer die in een interieur heerst, speelt daarbij een belangrijke rol. In tegenstelling tot een koel en kil modern interieur, straalt een landelijk interieur warmte en gezelligheid uit. Een landelijk interieur omvat geen vaste stijlregels, het is eerder een totaalbeleving.

U krijgt het gevoel dat u een ruimte binnenstapt waar alles op z’n natuurlijke plaats staat. Alles is in balans en onderlinge harmonie, zonder dat het evenwel saai wordt. Een landelijk interieur verwijst naar de natuur maar ook naar het tijdloze karakter van het Engelse platteland met zijn eikenhouten cottages en authentieke pen- en gatverbindingen.

Hoe zorgen we voor een landelijk interieur bij u thuis?

Elke ruimte kan worden getransformeerd naar een landelijk interieur. Dat geldt voor uw keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamers,… maar ook voor uw eikenhouten poolhouse, terrasoverkapping of thuiskantoor in de tuin.

Een landelijk interieur is dé persoonlijke interieurstijl bij uitstek. Dit betekent dat uw persoonlijke wensen een belangrijke rol spelen. Onze interieurarchitecten creëren een landelijk interieur waar u zich meteen in thuis voelt. Dit betekent dat we veel tijd besteden aan het luisteren naar uw verhaal.

Vervolgens gaan onze interieurarchitecten aan de slag voor het puzzelen met natuurlijke kleuren, authentieke materialen én zachte vormgeving. Uiteraard mag er hier en daar een kenmerkend accent in het verhaal, zodat het geheel de beoogde authenticiteit krijgt.

Waarom Heritage Interiors?

Wij garanderen een exclusief en uniek eindresultaat hoogwaardige materialen en meubels van topkwaliteit. Dit betekent meteen ook dat wij hoofdzakelijk worden ingeschakeld voor het inrichten van luxeappartementen, herenhuizen en villa’s.

Droomt u van een exclusief landelijk interieur? Bekijk hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.