Wenst u een interieur in flamant stijl?

Altijd al gedroomd van een interieur in flamant stijl? Heritage Interiors uit Schoten maakt uw interieurdromen waar. Samen met ons zusterbedrijf Heritage Buildings – gespecialiseerd in eikenhouten tuingebouwen en woonuitbreidingen – creëerden wij het exclusieve ‘Heritage’-gevoel. Deze totaalbeleving past perfect in de flamant stijl voor de exclusieve inrichting van uw interieur. In een interieur in flamant stijl komt u ’s avonds heerlijk tot rust. U vindt er ontspanning in de natuurlijke samenhang en harmonie van alle interieurelementen. Heritage Interiors creëert voor u een exclusief interieur in flamant stijl door een weloverwogen toepassing van natuurlijke vormen, kleuren en materialen. Bekijk hier enkele realisaties van Heritage Interiors.

Wat is de kracht van een interieur in flamant stijl?

Een interieur in flamant stijl voldoet niet aan een vaste set van stijlregels, wel hebben deze interieurs een bijzondere, unieke uitstraling van rust en ontspanning. Een interieur in flamant stijl is dan ook het perfecte interieur voor mensen die het overdag zeer druk hebben en ’s avonds of tijdens de weekends helemaal tot rust willen komen in een harmonieuze omgeving.

Een interieur in flamant stijl oogt landelijk en verwijst naar de natuur, maar heeft toch een tijdloze toets. Daardoor voelt uw interieur op elk moment eigentijds aan. Een sterk interieur in flamant stijl geraakt daardoor nooit gedateerd. Elk element van het interieur heeft zijn natuurlijke plaats, nu en ook in de toekomst.

Hoe realiseren wij uw interieur in flamant stijl?

Onze interieurarchitecten gaan heel persoonlijk te werk. In een eerste fase willen ze alles weten over uw wensen en verwachtingen omtrent uw interieur. Elk interieur in flament stijl is een exclusieve en unieke vertaling van het verhaal van de opdrachtgever.

Wij passen deze stijl toe in elke mogelijke kamer van uw woning: slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer,…. In deze stijl komen vooral aardse kleuren, natuurlijke materialen en zachte vormgeving aan bod. Daarnaast geven wij het interieur nog extra pit door het plaatsen van enkele specifieke kleuraccenten. Onze interieurarchitecten vertrekken van een wit blad om vervolgens zorgvuldig elk interieurelement zijn natuurlijke plaats te geven in het geheel. Dat geldt zowel voor alle losse en vaste meubels, de vloerbekleding, verlichting,…

Wat onderscheidt Heritage Interiors?

Al onze interieurs stralen het exclusieve en unieke ‘Heritage’-gevoel uit. Dit bereiken we door een eigen vormgeving, maar ook en vooral door het gebruik van hoogwaardige materialen. Elk detail is topkwaliteit. Wij worden dan ook vooral geselecteerd voor het inrichten van luxueuze appartementen, herenhuizen en villa’s.

Wilt u een interieur in flament stijl? Onze interieurarchitecten staan garant voor een uniek en exclusief eindresultaat. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.