Wegdromen onder een terrasoverkapping in landelijke stijl

Een terrasoverkapping in landelijke stijl is het ideale plekje om heerlijk weg onder weg te dromen. U bent op elk moment beschermd tegen te veel zon, maar ook tegen weer en wind. Wanneer u kiest voor een authentieke terrasoverkapping in landelijke stijl, dan vindt u bij Heritage Buildings de juiste partner. Wij specialiseren ons al meer dan twintig jaar in exclusieve eikenhouten tuingebouwen. Wij ontwerpen op maat een terrasoverkapping in landelijke stijl die een meerwaarde vormt voor uw eigendom. De houten balken worden gemaakt van kwaliteitsvol eikenhout uit het Engelse Sussex. De constructie is gebaseerd op eeuwenoude pen- en gatverbindingen. Wij ontwerpen en maken een terrasoverkapping in landelijke stijl voor u en de volgende generaties. Bekijk hier enkele voorbeelden van terrasoverkappingen landelijke stijl. 

 

Met een terrasoverkapping in landelijke stijl geniet u in alle weersomstandigheden van het prachtige buitenleven. U hoeft niet meer te zeulen met parasols om een schaduwplekje te creëren, wat regen en wind hoeft u niet langer te deren.  

 

Maatwerk voor uw terrasoverkapping in landelijke stijl 

Heritage Buildings werkt niet met standaardproducten of met modulaire samengestelde bouwpakketten. Elke terrasoverkapping die wij realiseren, start vanaf een wit blad. Wij stellen het ontwerp volledig af op uw wensen en verwachtingen. Daarbij streven we naar de perfecte integratie van uw terrasoverkapping in uw tuin en bij uw woning. Alle elementen moeten perfect bij elkaar passen, alsof het zo van nature moest zijn en altijd zo heeft bestaan.  

 

Eik uit Sussex met pen- en gatverbindingen 

Heritage Buildings is dé pionier voor eikenhouten tuingebouwen. Wij gebruiken voor uw terrasoverkapping landelijke stijl uitsluitend het beste eikenhout, afkomstig uit de Engelse regio Sussex. Deze streek wordt getypeerd door bijzondere bodemomstandigheden, waardoor het eikenhout een extreme hardheid krijgt. Dit garandeert een zeer lange levensduur voor uw terrasoverkapping, zonder enige vorm van onderhoud.  

 

De eikenhouten constructie wordt bovendien gemaakt op basis van de traditionele pen- en gatverbindingen. Hier komen geen schroeven of nagels aan te pas. Deze constructies gaan probleemloos meerdere generaties mee. Ontdek meer over onze kwaliteit. 

 

Droomt u van een terrasoverkapping in landelijke stijl. Contacteer ons voor een persoonlijke kennismaking.