Wat zijn de prijzen van een eiken poolhouse?

Wanneer u de prijzen voor een eiken poolhouse vergelijkt, is het belangrijk om ook de kwaliteit af te meten. Heritage Buildings realiseert het eiken poolhouse van uw dromen aan uiterst aantrekkelijke prijzen. Sterker zelfs, met deze investering creëert u een blijvende meerwaarde voor uw eigendom. Een authentiek en exclusief eikenhouten poolhouse van Heritage Buildings gaat probleemloos meerdere generaties mee. Ook dat moet u meetellen bij het vergelijken van prijzen voor een eiken poolhouse. Wij werken uw poolhouse tot in de kleinste details af met natuurlijke materialen. Ook de technieken en volledige binneninrichting kunt u aan onze zorgen toevertrouwen. Laat u hier inspireren door enkele realisaties van eikenhouten poolhouses. 

 

Gebruik uw eiken poolhouse ook in de winter 

Mits een exclusief ontwerp door Heritage Buildings kunt u extra meerwaarde halen uit onze prijzen voor een eiken poolhouse. Zo kunnen wij uw poolhouse ontwerpen en afwerken zodat u dit ook in de winter kan gebruiken. Op warme zomerdagen zet u de grote smeedijzeren ramen volledig open. In de winter sluit u deze, zodat u kunt genieten van een heerlijk winterzonnetje bij het haardvuur.  

 

Wij werken uw eiken poolhouse voor uiterst aantrekkelijke prijzen volledig af tot een volwaardig gastenverblijf, thuiskantoor, tuinkeuken, eigen wellness,… Onze mogelijkheden kennen geen beperkingen. Wij zorgen ervoor dat u elke dag van het jaar optimaal kunt genieten van uw prachtige landelijke tuin en het buitenleven. Elke dag vakantie in uw eigen achtertuin, klinkt heerlijk.  

 

Onze prijzen voor een eiken poolhouse: u krijgt topkwaliteit 

Vertrouw op de meer dan twintig jaar ervaring van Heritage Buildings met eikenhouten tuingebouwen. Wij gebruiken voor onze eikenhouten constructies alleen het beste kwaliteitshout uit Sussex. Deze Engelse regio wordt kenmerkt door bijzondere bodemomstandigheden, waardoor het eikenhout extreem hard wordt. Dit garandeert de ultralange levensduur van onze exclusieve houten tuingebouwen.  

 

De eikenhouten constructie wordt gevormd met de traditionele pen- en gatverbindingen, zonder gebruik van schroeven of nagels. Lees hier meer over de superieure kwaliteit van onze eikenhouten tuingebouwen.  

 

Welke prijzen gelden voor het eiken poolhouse van uw dromen