Wat denkt u van een exclusieve eiken buitenkeuken?

Het hele jaar door van vakantie genieten in uw eigen tuin. Met een exclusieve eiken buitenkeuken van Heritage Interiors kan het perfect. Wij realiseren niet alleen de volledige inrichting van de eiken buitenkeuken, ook voor het eikenhouten tuingebouw of de terrasoverkapping bent u bij ons welkom. Voor elk totaalproject werken de zusterbedrijven Heritage Interiors en Heritage Buildings nauw samen. U mag rekenen op een exclusief eindresultaat waarbij we het ontwerp van de buitenkeuken en de eikenhouten constructie volledig afstemmen op uw wensen. Bekijk hier enkele realisaties van eiken buitenkeukens.

Sluit uw ogen en stel uzelf het volgende tafereel voor. U zit in een prachtige authentieke omgeving, onder een eikenhouten terrasoverkapping of op het terras van een prachtig eikenhouten poolhouse. Uw eiken buitenkeuken vormt uw uitgangspunt om vrienden, familie en kennissen te bedienen met de heerlijkste zomerse lekkernijen. Uw tuinfeest vindt plaats in een prachtig landelijk decor. Heerlijk, toch?

Wanneer u in zee gaat met Heritage Buildings en Heritage Interiors dan moeten uw tuinfeesten zich niet beperken tot de warme zomermaanden. Aangezien wij onze eikenhouten tuingebouwen – aansluitend op een al dan niet overdek terras – ook volledig gesloten kunnen maken met grote smeedijzeren ramen en een oranjerie, kunnen uw tuinfeesten het hele jaar door plaatsvinden. Uw eikenhouten buitenkeuken is dus het hele jaar in gebruik.

Gesloten tuingebouw of open terrasoverkapping

Heritage Buildings creëert eikenhouten tuinconstructies op maat. Dit betekent dat uw eikenhouten buitenkeuken zowel in een gesloten tuingebouw als onder een open terrasconstructie kan worden geplaatst en ingericht.

U mag voor de eikenhouten constructie rekenen op topkwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend het beste eikenhout uit het Engelse Sussex. Dit eikenhout kenmerkt zich door een extreme hardheid. Via de traditionele pen- en gatverbindingen krijgt de constructie zonder nagels en schroeven zijn vaste vorm. We werken alles af met authentieke kwaliteitsvolle materialen zoals een rieten dak, gietijzeren ramen, oude Boomse dakpannen,… Alle functies voor uw eikenhouten tuingebouw zijn mogelijk, alles is 100% maatwerk. Ontdek hier onze realisaties van eikenhouten tuingebouwen.

Exclusieve eikenhouten buitenkeuken

De totaalinrichting van onze eikenhouten tuinconstructies vormt telkens opnieuw een prachtige uitdaging voor Heritage Interiors. Dat geldt ook voor de inrichting van een eikenhouten buitenkeuken. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw eikenhouten buitenkeuken functioneel perfect werkt, de volledige inrichting moet een totaalbeleving omvatten.

In dit harmonieus en uitgebalanceerd interieur komt u elke avond heerlijk tot rust met een sprankelend glaasje champagne en een smaakvol hapje… Bekijk hier enkele realisaties van totaalinrichtingen.

Wilt u een eikenhouten buitenkeuken? Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.