Vindt rust en authenticiteit in een interieur in Engelse cottage stijl

Een interieur in de Engelse cottage stijl staat garant voor rust en authenticiteit. De Engelse cottage stijl is toepasbaar in het interieur van elke kamer: de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer,… Op die manier geeft u uw woning een exclusieve landelijke uitstraling waar u na een drukke werkdag meteen tot rust komt. Er bestaat geen strenge set van vaste stijlregels om een interieur in de Engelse cottage stijl te creëren. Een interieur in de Engelse cottage stijl draait vooral om het creëren van het juiste gevoel en harmonie. Dit vormt de specialiteit van de twee ervaren interieurarchitecten van Heritage Interiors. Wij richten ons op het inrichten van een exclusief interieur in de Engelsecottagestijl in luxeappartementen, herenhuizen en villa’s. Ontdek hier enkele realisaties van Heritage Interiors.

Wat is de meerwaarde van een interieur in de Engelse cottage stijl?

In de samenleving van vandaag heeft iedereen het druk. Bijzonder druk. We hollen van de ene vergadering na de andere. We hebben geen minuut rust door de vele inkomende telefoontjes en mailtjes op onze smartphone. De werkdruk ligt alsmaar hoger. Wanneer we ’s avonds thuiskomen hebben we vooral nood aan rust en ontspanning.

Een interieur in Engelse cottage stijl vormt de perfecte omgeving om op adem te komen. Het harmonieuze en ontspannende gevoel dat je in het buitenleven en de natuur vindt, vormt ook de rode draad in een interieur in Engelse cottage stijl. In dit interieur heb je het gevoel dat alles – tot in de kleinste details - klopt én dat alles perfect in evenwicht is.

Hoe creëren wij een interieur in de Engelse cottage stijl?

Elk interieur in Engelse cottage stijl is een uniek verhaal, geschreven door onze ervaren interieurarchitecten in nauwe samenspraak met u. Het is onze bedoeling om uw wensen en verlangens te vertalen naar een exclusief interieur in de Engelse cottage stijl. Dit vereist zeer veel inlevingsvermogen van onze interieurarchitecten en een grondige kennis van kleuren, vormgeving en materialen.

Elk detail in het interieur moet kloppen. Het interieur moet het gevoel geven dat het ‘van nature’ zo zou moeten zijn. Een interieur in de Engelse cottage stijl bevat vooral zachte en landelijke kleuren. De natuurlijke materialen zorgen voor de nodige authenticiteit en karaktervolle uitstraling. Dit zien we telkens terug in het losse meubilair, de geïntegreerde vaste bemeubeling, de vloerbekleding, de belichting, het design van keuken en badkamer,…

Dit betekent evenwel niet dat het een saai en oppervlakkig interieur moet zijn. Hier en daar een fel tintje past perfect in een tijdloze interieur binnen de Engelse cottage stijl.

Droomt u van een interieur in de Engelse cottage stijl? Ontdek hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.