Vertrouw op Heritage Interiors voor het inrichten van uw eikenhouten bijgebouw

Als zusteronderneming van Heritage Buildings vormt het inrichten van een eikenhouten bijgebouw de absolute specialiteit van Heritage Interiors. Wij zorgen dat de buitenbeleving van uw eikenhouten bijgebouw en de binneninrichting perfect op elkaar worden afgesteld. Voor het inrichten van een eikenhouten bijgebouw adviseren wij een exclusieve landelijke interieurstijl met veel authenticiteit en karakter. Deze stijl weerspiegelt perfect het ‘Heritage’-gevoel dat we de afgelopen twintig jaar tot stand brachten doorheen 2.000 realisaties. Een natuurlijke totaalbeleving staat daarbij centraal. Ontdek hier enkele van onze realisaties voor het inrichten van een eikenhouten bijgebouw.

Wat is belangrijk bij het inrichten van een eikenhouten bijgebouw?

Voor veel mensen is hun eikenhouten bijgebouw de plek waar ze ’s avonds of tijdens het weekend heerlijk tot rust komen en ontspanning vinden. In plaats van enkele weekjes vakantie na een stressvolle periode op het werk, verkiezen veel mensen het hele jaar door vakantie in hun eigen tuin. De natuurlijke uitstraling van het eikenhouten bijgebouw zorgt voor een authentieke buitenbeleving. Het finale inrichten moet als volgende stap naadloos aansluiten.

De binneninrichting van een eikenhouten bijgebouw vindt zijn inspiratie in de authentieke eikenhouten balken die de constructie vorm geven, het exclusieve rieten dak of de oude gebakken dakpannen, de smeedijzeren ramen,… Al deze elementen geven een eikenhouten tuingebouw een ziel die naar binnen moet worden doorgetrokken.

Hoe pakken wij het inrichten van uw eikenhoutenbijgebouw aan?

Uiteraard volgt het proces van inrichten van uw eikenhouten bijgebouw grotendeels uit het ontwerp en de bestemming van uw tuinconstructie. Wenst u een poolhouse, een gastenverblijf, een thuiskantoor, een buitenkeuken, een ontspanningsruimte,… of meerdere van deze functies? Het gebruik van het eikenhouten bijgebouw bepaalt de inrichting.

Voor de interieurstijl adviseren wij een exclusieve landelijke stijl met een tijdloos karakter, afgestemd op uw wensen en verlangens. Deze interieurstijl volgt geen vaste set van regels, maar streeft naar een harmonieus gevoel waarbij elk element ‘van nature’ zijn juiste plaats krijgt. Het natuurlijke kleurgebruik, de authentieke materialen en de zachte vormgeving zorgen samen voor een harmonieus geheel dat mooi in balans is. Alle elementen samen leiden tot de beoogde totaalbeleving.

Uw eikenhouten bijgebouw inrichten met karakter en authenticiteit? Vertrouw op de ervaren interieurarchitecten van Heritage Interiors. Wij schrijven telkens opnieuw een exclusief en persoonlijk verhaal. Ontdek hier enkele van onze realisaties.

 

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.