Verlangt u naar rust en authenticiteit? Kies voor een cottage inrichting

Een inrichting in de landelijke cottage stijl zorgt voor rust en authenticiteit in uw woning. Het is heerlijk om ’s avonds thuis te komen in een woning die gekenmerkt wordt door een inrichting in de exclusieve en tijdloze cottage stijl. Een inrichting in cottage stijl voldoet niet aan een strenge set van stijlregels. Het gaat veeleer om de typisch Engelse plattelandssfeer die moet terugkomen in de woning. Het vraagt heel wat vakmanschap van de interieurarchitecten van Heritage Interiors om een inrichting in de cottage stijl uit te werken zodat alles een krachtig harmonieus geheel vormt. Ontdek hier enkele realisaties van Heritage Interiors.

Waarom kiezen voor een cottageinrichting?

Veel mensen hollen de hele dag van de ene vergadering naar de andere. Door de talrijke telefoons en werktaken tussenin hebben ze geen moment tijd om even op adem te komen. Eenmaal thuis ’s avonds of tijdens de weekends, verlangen veel mensen daarom naar rust en volledige ontspanning. Ook het interieur speelt hierin een belangrijke rol.

Een te druk interieur helpt je geenszins om te ontspannen, ook een kil en koel interieur leidt niet tot het beoogde gevoel. Een cottage inrichting heeft wel deze rustgevende werking, op voorwaarde uiteraard dat het totaalplaatje tot in de kleinste details klopt.

De juiste harmonie

De interieurarchitecten van Heritage Interiors zoeken naar de juiste balans en harmonie in elke ruimte. Elk element moet passen in het geheel en zijn bijdrage leveren tot de beoogde cottage inrichting die qua gevoel en uitstraling verwijst naar het vroegere Engelse platteland. In een cottage inrichting krijgt u het zalige gevoel dat elk element, elk detail, elke kleur van nature juist zit.

Natuurlijke materialen en kleuren

Een cottage inrichting wordt vooral getypeerd door zachte, landelijke pastelkleuren met een maximaal gebruik van natuurlijke materialen die authenticiteit uitstralen. Al deze elementen zien we terug in de losse en vaste bemeubeling, de vloerbekleding, de belichting, de keukeninrichting, de badkamer,… Om te voorkomen dat alles saai wordt, krijgt een cottage inrichting vaak één opvallend, fel tintje. Ook dit vraagt ervaring en vakmanschap.

Exclusieve afwerking

Wanneer u in zee gaat met Heritage Interiors voor een cottage inrichting, dan krijgt u vakmanschap van het hoogste niveau. Alles wordt uitermate kwaliteitsvol afgewerkt zodat u vele jaren zorgeloos kunt genieten van uw prachtige cottage interieur. Wij specialiseren ons in het inrichten van herenhuizen, luxeappartementen, villa’s en eikenhouten tuingebouwen.

Uw woning in een cottage inrichting? Ontdek hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.