Verlangt u naar een interieur in Engelse stijl?

Wat is typerend voor een interieur in Engelse stijl? De rust, een karaktervolle uitstraling en de authenticiteit vormen de centrale elementen van een interieur in Engelse stijl. Eerder dan een set van welomlijnde stijlkenmerken, spreken we bij een interieur in de Engelse stijl van een bepaalde sfeer met een bijhorend rustgevend gevoel. In een interieur in de Engelse stijl krijgt u het heerlijke gevoel dat alles met elkaar in balans is. Dit leidt op zijn beurt tot rust en ontspanning, vergelijkbaar met een wandeling in de natuur. Deze stijl – wij noemen dit het exclusieve ‘Heritage’-gevoel - vormt de absolute specialiteit van Heritage Interiors. Bekijk hier enkele realisaties van Heritage Interiors.

Wat maakt een interieur in de Engelse stijl zo bijzonder?

Wie kampt er tegenwoordig niet met stress en een hoge werkdruk? Na een lange dag op kantoor hebt u nood aan rust en ontspanning. Enerzijds vindt u dat in wandelen in een natuurlijke omgeving of een andere sportactiviteit, anderzijds hebt u nood aan een thuisomgeving waar u heerlijk tot rust kan komen.

Een interieur in de Engelse stijl biedt zo’n omgeving. Dankzij het juiste gebruik van kleuren, vormen en materialen krijgt u een gevoel dat het zo van nature moet zijn, dat alle interieurelementen perfect met elkaar in balans zijn. U hebt het gevoel dat u net thuiskomt van een heerlijke, ontspannen wandeling op het Engelse platteland. Denk daarbij aan de typische Engelse eikenhouten cottages met eikenbalken en de traditionele pen- en gatverbindingen. Authenticiteit, daar draait het om.

Hoe creëert Heritage Interiors een interieur in de Engelse stijl?

U mag bij Heritage Interiors rekenen op een exclusief en uniek interieur in de Engelse stijl. Onze interieurarchitecten vertrekken met een wit blad én luisteren heel aandachtig naar uw wensen en verlangens. Wij willen een interieur in de Engelse stijl uitwerken dat u als gegoten zit. U moet er zich ontspannen en thuis voelen.

Alle elementen moeten tot in de kleinste details kloppen. Onze interieurarchitecten bepalen nauwgezet welke combinatie van kleuren, vormen en materialen de beoogde authenticiteit en karaktervolle uitstraling garanderen. Hier en daar voorzien we een opvallend accent om uw interieur in de Engelse stijl het nodige pit te geven.

Waarom Heritage Interiors?

Wij nemen de inrichting van uw volledige woning op ons. Zo specialiseren wij ons hoofdzakelijk in de inrichting van herenhuizen, villa’s en luxeappartementen. Wij gebruiken kwaliteitsvolle materialen en hoogwaardige meubels die garant staan voor een tijdloos karakter en een zeer lange levensduur.

U verlangt naar een interieur in de typische Engelse stijl? Ontdek hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.