Vergroot uw leefruimte met een aanbouw in landelijke stijl

Vergroot uw leefruimte met een aanbouw in landelijke stijl 

 

Met een eikenhouten aanbouw in landelijke stijl creëert u unieke extra leefruimte in uw woning. Met het juiste ontwerp integreert Heritage Buildings uw aanbouw in landelijke stijl op een natuurlijke manier in uw woning. Na de realisatie lijkt het alsof de aanbouw in landelijke stijl er altijd al heeft gestaan. Alles past naadloos bij elkaar en vormt samen een harmonieus geheel. Heritage Building beschikt over het vereiste vakmanschap om een prachtige aanbouw in landelijke stijl te creëren die we vervolgens perfect integreren in uw bestaande woningen. Bekijk hier enkele voorbeelden van een aanbouw in landelijke stijl. 

 

Met een aanbouw in landelijke stijl creëert u zowel bijkomende ruimte in de woning als extra natuurlijk licht. Zo voorzien we uw aanbouw in landelijke stijl van prachtige grote ramen zodat u optimaal geniet van uw tuin. Op die manier geniet u het hele jaar door van de wisselende seizoenen en het mooie buitenleven. 

 

In vele gevallen gaat het creëren van een aanbouw in landelijke stijl samen met een herschikking van de woning. Zo is de open extra ruimte ideaal als nieuwe woonkamer of de combinatie van eetkamer met een open keuken. Op die manier spendeert u automatisch veel tijd in uw aangename nieuwe woonuitbreiding. 

 

Extra leef- en woonruimte 

Een aanbouw in landelijke stijl mag u beschouwen als volwaardige leef- en woonruimte. Zo voldoet uw woonuitbreiding perfect aan de strenge EPB-regelgeving. Wij zorgen voor de nodige isolatievoorzieningen en vochtregulatie. Ook de technische voorzieningen in uw aanbouw in landelijke stijl sluiten we naadloos aan op de bestaande technieken in uw woning. 

 

Kwaliteitsvolle materialen  

Heritage Buildings gebruikt kwaliteitseik uit het Engelse Sussex. Dit binnenste kernhout (Q1) bezit een ongeziene hardheid. Daardoor gaat uw aanbouw in landelijke stijl probleemloos meerdere generaties mee. De eikenhouten constructie wordt gemaakt met de authentieke pen- en gatverbindingen. Naast stevigheid geven deze – zonder nagels en schroeven - de constructie extra karakter en uitstraling. 

 

Droomt u van een aanbouw in landelijke stijl? Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties.  

vergroot-leefruimte-aanbouw-landelijk-eikenhout-heritage