Een totaalconcept

Onze interieurarchitect maakt uw dromen waar!

Ons verhaal stopt niet bij een afgewerkte eikenhouten constructie met passende dakbedekking en stijlvolle ramen. Als u hiervoor kiest, werken we uw droomgebouw volledig af als lifestyleconcept.

Afgewerkt tot in het laatste detail.

Van technische installatie tot binneninrichting.

Naast het gebouw of de aanbouw zelf ontwerpen en coördineren wij ook de installatie van alle technieken (verwarming, sanitair en HVAC) én de volledige vaste binneninrichting: vloer, verlichting, keuken, bar, wellness, badkamer, schilderwerken,…

Heritage Buildings - Afgewerkt tot in het laatste detail.

Welk lifestyleconcept hebt u voor ogen?

Ongetwijfeld hebt u uw droominrichting al gevisualiseerd. Wilt u een poolhouse met bar, buitenkeuken en wellnessruimte? Hebt u nood aan een gastenruimte met tuinkantoor? De functionele mogelijkheden voor een eikenhouten aanbouw of tuingebouw zijn letterlijk eindeloos. Wij plaatsen geen eikenhouten constructies, wij creëren voor u een volledig lifestyleconcept.

Gewoonweg alles waar u van droomt, brengen wij in orde. Uw eikenhouten aanbouw of tuingebouw wordt als totaalconcept volledig instapklaar opgeleverd.

Heritage Buildings - Welk lifestyleconcept hebt u voor ogen?

Nieuwe & kwalitatieve materialen.

Zorgvuldig geselecteerd door onze professionals.

De (interieur)vormgevers van Heritage Buildings zoeken voortdurend naar nieuwe materialen om onze prachtige bijgebouwen een exclusieve en authentieke uitstraling te creëren. Deze duurzame en hoogwaardige materialen kunnen zowel dienen voor de inrichting van het interieur als de buitenbekleding. Telkens opnieuw bekomen we een verbluffend eindresultaat.

Buitenbekleding

Afrormosia voor een strakke buitenbekleding.

Naast baksteen of een eiken beplanting kunnen we onze eikenhouten bijgebouwen aan de buitenzijde ook afwerken met afrormosia. Deze tropische hardhout garandeert een lange levensduur zonder onderhoud. De specifieke nerfstructuur van afrormosia verzekert uw houten bijgebouw van een unieke en exclusieve uitstraling.

Een gevelstructuur met afrormosia kan verticaal of horizontaal geplaatst worden met een tand- en groefstructuur. Dit is een mooi alternatief voor de traditionele plaatsingsmethode met ‘weatherboarding’ en schuin aangezaagde kanten. Een gevelstructuur met afrormosia verzekert uw houten bijgebouw van een strakke en elegante uitstraling.

Hardhout voor hoge duurzaamheid Afrormosia geeft uw gevel een mediumbruine kleur met hoge glans. Een frequente behandeling of onderhoudsbeurt is niet nodig.

Het hout vergrijst prachtig doorheen de jaren. Afrormosia gaat dankzij de hardheid van het hout probleemloos vele decennia mee. Deze hoogkwalitatieve houtsoort rot en barst niet.

Interesse in een gevelbekleding met afrormosia?

Blikvanger in uw interieur

Shou Sugi Ban of zwarthout

Deze bijzondere brandtechniek voor het creëren van een exclusieve wandafwerking is gebaseerd op eeuwenoude Japanse tradities. Het hout wordt handmatig zwartgebrand, waarna een fixatie volgt zodat de wandbekleding geen koolstof afgeeft.

Alle voorbereidende werken gebeuren in een modern werkatelier op het Engelse platteland. De combinatie van ambachtelijk vakmanschap met ultramoderne productietechnieken zorgt voor een uniek eindresultaat.

Veelzijdig in gebruik binnen én buiten

Shou Sugi Ban is veelzijdig in gebruik. Het kan allereerst perfect toegepast worden als buitenbekleding van muren. Zo passen we Shou Sugi Ban voor onze eikenhouten bijgebouwen regelmatig toe om de belangrijkste zichtmuur aan te kleden. Je eikenhouten tuingebouw krijgt hierdoor een unieke en exclusieve uitstraling.

Door de houtveredeling krijgen insecten geen kans om in het hout door te dringen en vindt er geen verrotting plaats.

Ook in het interieur vormt een wand met Shou Sugi Ban een ware blikvanger. Dat geldt niet alleen voor authentieke interieurs. Ook in een minimalistisch en modern decor garandeert een accentmuur in Shou Sugi Ban een hoge toegevoegde waarde. Onze interieurvormgevers creëren verbluffende resultaten met dit unieke bekledingsmateriaal.

Interesse in een binnen- of buitenafwerking met Shou Sugi Ban?

Authentieke uitstraling met recuperatiehout

De interieurvormgevers van Heritage Buildings zoeken voortdurend naar unieke materialen om een exclusief interieur te creëren. Oude balken afkomstig van Zwitserse en Oostenrijkse stallen of treinwagons zijn perfect om een accentmuur aan te kleden. Deze binnenwand krijgt hierdoor een warme en authentieke uitstraling.

Het doorleefde uitzicht, de unieke nerfstructuur,… Een wandbekleding met exclusief recuperatiehout biedt met creatieve vormgeving zowel in een traditionele als een moderne, minimalistische woning heel wat mogelijkheden.

Vooraleer te gebruiken als wandbekleding worden de balken op de ideale dikte gesplitst. Wij bieden dergelijke authentieke wandbeplanking aan tot drie meter lengte.

Interesse in authentiek recuperatiehout voor wandbekleding?

Heritage Buildings - Authentieke uitstraling met recuperatiehout

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.