Spreekt een interieur in cottage stijl u aan?

Wordt u aangesproken door een interieur in cottage stijl? Heritage Interiors ontwerpt het interieur van uw villa, herenhuis of luxeappartement in een exclusieve cottage stijl. Onze creaties zijn telkens een uniek verhaal waarbij we het juiste landelijke en authentieke gevoel opwekken dat hoort bij een interieur in cottage stijl. In onze interieurs komt u meteen tot rust en wordt u overvallen door een heerlijk ontspannend gevoel. Een interieur in cottage stijl verwijst naar het traditionele Engelse platteland. Bekijk hier enkele realisaties van Heritage Interiors.

Wat maakt een interieur in de cottage stijl zo uniek?

Na een lange en stressvolle dag op het werk, verlangen mensen naar rust en ontspanning. Het is al langer geweten dat wandelen in de natuur een heerlijk gevoel geeft. Dit betekent dat de mensen zich het best thuis voelen in een natuurlijke, landelijke omgeving. Hier krijg je het gevoel dat alles in balans is, dat elke detail helemaal juist zit. Een interieur in de cottage stijl creëert precies zo’n omgeving. We spreken dus niet over een vaste set aan stijlregels. De cottage stijl staat synoniem voor een landelijk, harmonieus gevoel.

Hoe krijgt een interieur in cottage stijl vorm?

Elk geslaagd interieur in de cottage stijl is uniek. Dit betekent dat onze interieurarchitecten bijzonder goed luisteren naar uw wensen, uw dromen en uw verlangens. Vervolgens vertalen zij uw verhaal naar een interieur waarbij elk detail klopt.

Onze ontwerpen geven u het gevoel dat het van nature zo hoort te zijn én dat dit helemaal bij u past. Dit komt tot uiting in de juiste kleuren, de juiste vormgeving en de juiste materiaalkeuzes voor alle losse en vaste meubels, de vloerbekleding,… Dit principe van natuurlijke harmonie kan op elke ruimte worden toegepast, of het nu de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of de badkamer is.

Waarvoor staat Heritage Interiors?

Wij garanderen een hoogstaande exclusieve afwerking voor uw interieur in cottage stijl. U krijgt het beste van het beste, waardoor u vele decennia lang van uw interieur in cottage stijl zal kunnen genieten.

Droomt u van een interieur in cottage stijl? Ontdek hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.