Een correcte prijs voor uw eikenhouten bijgebouwen

Als u voor de realisatie van eikenhouten bijgebouwen authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit op prijs stelt, dan bent u bij Heritage Buildings aan het juiste adres. Deze drie elementen vullen we aan met een vakkundige totaalservice.

 

Eindeloze mogelijkheden

Met onze realisaties geniet u alle dagen voluit van uw tuin. Onze eikenhouten bijgebouwen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, kunnen dienen voor alle mogelijke functies. Ontdek de eindeloze mogelijkheden aan de hand van onze vele realisaties:  thuiskantoren, woninguitbreidingen, poolhouses, leefkeukens, carports of garages, overdekte zwembaden, gastenverblijven, ...

 

 • Authenticiteit en kwaliteit voor de juiste prijs
  Wij gebruiken voor onze eikenhouten bijgebouwen Engelse eik van topkwaliteit (QP1). Onze frames worden – volledig op maat - ter plaatse in Engeland gemaakt door lokale vaklui. Zij zijn al meer dan 150 jaar vertrouwd met de traditionele pen- en gattechniek. Wij bieden u dertig jaar totaalgarantie op onze houten constructies.
 • Betrouwbaarheid
  Wij bouwen al meer dan 16 jaar authentieke eiken bijgebouwen in de Engelse stijl. Dankzij onze efficiënte aanpak en de volledige focus op eikenhouten bijgebouwen staat u vast en zeker versteld van de gunstige prijs. Wij behoren tot de absolute pioniers van deze bijgebouwen in de Benelux.
 • Vakkundige totaalservice
  U mag rekenen op een totaalservice waarbij we stap voor stap uw droom realiseren.
  • Alles begint bij een persoonlijk afspraak in onze kantoren in Schoten. Hier ziet u met eigen ogen onze mogelijkheden en lichten we onze werkwijze toe. U vertelt over uw wensen en verlangens. Dit vertalen we al in een eerste ontwerp in 3D.
  • Op basis van deze eerste schets voeren wij de nodige calculaties uit, waarna u binnen enkele dagen een prijs ontvangt.
  • Om onze eikenhouten bijgebouwen volledig te laten inpassen in uw tuin en bij de woning, komen we altijd persoonlijk langs voor een plaatsbezoek. Op basis hiervan verfijnen we het ontwerp en werken we de definitieve technische plannen uit. Deze kunt u gebruiken voor het aanvragen van de stedenbouwkundige vergunningen.
  • De realisatie gebeurt met geprefabriceerde frames, rechtstreeks afkomstig uit Engeland. We bouwen op enkele dagen de volledige houten constructie. Voor de verdere afwerking werken we samen met onze vaste onderaannemers. U bepaalt hoe ver de afwerking gaat.    

 

Wilt u een raming van de prijs voor uw droomproject? Contacteer dan de specialist in eikenhouten bijgebouwen voor een eerste afspraak