Wij realiseren uw dromen van een poolhouse in cottagestijl

Na een lange werkdag heerlijk tot rust komen naast je zwembad. Een cava in de hand, vanuit je poolhouse in cottagestijl uitkijken over het hemelsblauwe water. Al meer dan zestien jaar brengt Heritage Buildings dromen als deze in de realiteit. Wij zijn gespecialiseerd in authentieke eikenhouten bijgebouwen in de typische Engelse stijl. Wij bouwen altijd op maat, zodat we naast de juiste afmetingen ook een perfecte match creëren met uw bestaande woning of tuin.

 

Uw poolhouse en meer

Onze gebouwen in cottagestijl kunnen dienen voor tal van doeleinden:

Overzicht alle soorten realisaties

 

Authentieke topkwaliteit

Wij gebruiken voor uw poolhouse in cottagestijl uitsluitend Engelse eik van de allerbeste kwaliteit (QP1). Dit hardhout komt uit het hart van de boom, wat het een zeer stabiele structuur en luchtvochtigheid geeft. Dit eikenhout vraagt geen onderhoud en verkleurt met de jaren mooi grijs.

Wij laten alle frames op maat maken in een gespecialiseerde schrijnwerkerij op het Engelse platteland. Al meer dan 150 jaar zijn de Engelse vertrouwd met de pen- en gattechniek. Gebouwen die hiermee gebouwd worden, gaan probleemloos vele decennia mee. Zo geniet u op onze houten constructies maar liefst dertig jaar garantie.

 

Uw totaalservice

Voor de realisatie van uw poolhouse in cottagestijl zetten we samen enkele belangrijke stappen:

  • U maakt met eigen ogen kennis met onze kwaliteit. We nodigen u uit in onze kantoren in Schoten, meteen een staaltje van ons kunnen.
  • We bespreken uw wensen en verlangens. Daarnaast lichten we onze werkwijze toe. Vervolgens gaan we samen aan de slag voor het uittekenen van een eerste concept in 3D.
  • Dit ontwerp vormt de basis voor verdere calculaties. Op basis van deze berekeningen ontvangt u enkele dagen later een gedetailleerde prijsofferte.
  • Wij komen persoonlijk langs. Om het ontwerp van uw poolhouse in cottagestijl verder te verfijnen en volledig af te stemmen op de bestaande situatie, brengen we een plaatsbezoek.
  • We werken de plannen technisch volledig uit. Aan de hand hiervan kunt u een stedenbouwkundige vergunning aanvragen.
  • We starten de werken. Wij realiseren de volledige houten constructie, inclusief fundering en eventuele metselwerken. Voor de afwerking schakelen we onze vaste onderaannemers in. 

Droomt u van een poolhouse in de authentieke cottagestijl? Contacteer ons en wij maken het voor u waar.