Over ons

Gedeelde passie voor de mooie dingen in het leven

Een passie voor authenticiteit, kwaliteit én de mooie dingen in het leven. Al deze waarden delen we met onze klanten.

1. Vakantie in uw eigen tuin of woning

Naar onze motivatie om exclusieve houten tuingebouwen en woonuitbreidingen te realiseren, hoeft u niet ver te zoeken. Het leven bestaat uit veel meer dan hard werken alleen. Mooie oldtimers, een goed glas wijn, een dag op de golfbaan, een stijlvol buitendiner met familie en vrienden, in het zonnetje relaxen langs het eigen privézwembad.

Onze exclusieve eikenhouten tuingebouwen of woonuitbreidingen laten u volop van het buitenleven genieten. Een aanbouw in eikenhout vergroot uw woning én haalt het natuurlijke buitenlicht naar binnen.

Telkens wanneer u binnenwandelt in ons exclusief en authentiek vakmanschap krijgt u een instant vakantiegevoel. 

2. 2.000 eikenhouten gebouwen in 20 jaar tijd

Wij zijn in België de absolute pionier voor de constructie van authentieke Engelse tuingebouwen of woninguitbreidingen op maat. In 2016 vierden wij onze twintigste verjaardag met bijna 2.000 realisaties in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Inmiddels hebben wij al vier uitgaven van prachtige fotoboeken bij Lannoo op onze naam staan. Meer info over onze boeken.

Ons verhaal begon begin jaren ’90 toen Peter Pollet op het Engelse platteland kennismaakte met Heritage Buildings, een Engelse constructiefirma die al meer dan 100 jaar - volledig op maat - exclusieve eikenhouten (bij)gebouwen maakt volgens de beproefde oude bouwmethodes.  

Dankzij de voorliefde van Peter Pollet voor oldtimers kwam hij deze firma toevallig op het spoor via een advertentie in een gespecialiseerd automagazine. Na dit eerste bezoek volgde al snel een intensieve samenwerking waarbij Peter de eer kreeg om Heritage Buildings te vertegenwoordigen op het Europese vasteland.

Eind 2015 besloot Peter Pollet zich volledig te wijden aan zijn oude liefde: oldtimers. Walter Sanders vervoegde het team als nieuwe zaakvoerder. Hij beschikt over vele jaren ervaring in de marketing- en de bouwwereld. Samen met vaste kracht Eline vormen Walter, Jan en Ieds het hechte team achter Heritage Buildings.