Onze werkwijze

Van potloodschets tot exclusief erfgoed.

Alsof ons eikenhouten gebouw er altijd al heeft gestaan en er van nature thuishoort. Met deze ultieme uitdaging start onze ontwerper elk project.

Dromen én schetsen

Ons vakmanschap op uw maat.

Elk eikenhouten gebouw van Heritage Buildings start met uw droom. Uw droom om meer van uw tuin of huis te genieten. Uw droom om een unieke eigen plek te creëren waar u zich volledig kan ontspannen. Maar ook: uw verlangen naar een investering die uw woning een toegevoegde waarde biedt.

Tijdens een eerste ontmoeting luistert onze designer naar uw dromen én vertaalt hij deze in een handgetekende schets. U ziet met eigen ogen hoe uw wensen stap voor stap vorm krijgen in een unieke eikenhouten creatie.

Heritage Buildings - Dromen én schetsen
Heritage Buildings - De perfecte symbiose

De perfecte symbiose

Ons vakmanschap op uw maat.

Na een plaatsbezoek werkt onze designer de eerste schetsen verder uit tot gedetailleerde potloodtekeningen. De perfecte symbiose tussen uw tuin, woning én het nieuwe eikenhouten gebouw. Met niets minder neemt hij genoegen. Geen enkel detail ontsnapt aan zijn aandacht… Wat past voor u het best: een dak met handgemaakte Engelse tegelpannen, riet of oude Boomse pannen?

In deze fase ontvangt u ook een helder en transparant financieel overzicht van uw investering. De meerwaarde voor uw eigendom overstijgt gegarandeerd dit bedrag. Het dagelijkse genieten krijgt u er zomaar bij…

Bij groen licht werken we alles technisch uit en ontvangt u alle plannen om – wanneer nodig – een bouwdossier in te dienen voor een melding of de nodige vergunningen. Bij werken met een impact op de stabiliteit schakelen we een architect in die de stedenbouwkundige opvolging voor zijn rekening neemt.

Vakmanschap uit Engeland

Kies voor een robuuste én elegante uitstraling.

De combinatie van ultramoderne precisiemachines met eeuwenoud ambachtelijk vakmanschap staat garant voor een perfecte werfvoorbereiding.

Onze vaste plaatsers zorgen met oog voor detail én een streven naar perfectionisme voor een piekfijne afwerking. Amper drie maanden na uw beslissing is uw droom realiteit. Uiteraard uitgezonderd de binnenafwerking die net zoals bij een woning geruime tijd in beslag kan nemen.

U bent (of kent) iemand die handig is en overtuigd van onze kwaliteit?

Ga dan zelf aan de slag en plaats uw exlusieve eikenhouten tuingebouw! Heritage Buildings biedt u graag deze kans.

Meer weten over onze kwaliteit?

We tonen u graag hoe wij vandaag bouwen aan het erfgoed voor toekomstige generaties. Want tijd vormt de beste bondgenoot van ons eikenhouten vakmanschap.

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.