Onze werkwijze

Van potloodschets tot exclusief erfgoed

Alsof ons eikenhouten gebouw er altijd al heeft gestaan en er van nature thuishoort. Met deze ultieme uitdaging start onze ontwerper elk project.

1. Dromen én schetsen

Elk eikenhouten gebouw van Heritage Building start met uw droom. Uw droom om meer van uw tuin of huis te genieten. Uw droom om een unieke eigen plek te creëren waar u zich volledig kan ontspannen. Maar ook: uw verlangen naar een investering die uw woning een toegevoegde waarde biedt.

Tijdens een eerste ontmoeting luistert onze designer naar uw dromen én vertaalt hij deze in een handgetekende schets. U ziet met eigen ogen hoe uw wensen stap voor stap vorm krijgen in een unieke eikenhouten creatie. 

2. De perfecte symbiose

Na een plaatsbezoek werkt onze designer de eerste schetsen verder uit tot gedetailleerde potloodtekeningen. De perfecte symbiose tussen uw tuin, woning én het nieuwe eikenhouten gebouw. Met niets minder neemt hij genoegen. Geen enkel detail ontsnapt aan zijn aandacht…

Wat past voor u het best: een dak met handgemaakte Engelse tegelpannen, riet of oude Boomse pannen?

In deze fase ontvangt u ook een helder en transparant financieel overzicht van uw investering. De meerwaarde voor uw eigendom overstijgt gegarandeerd dit bedrag. Het dagelijkse genieten krijgt u er zomaar bij…   

Bij groen licht werken we alles technisch uit en ontvangt u alle tekeningen om – wanneer nodig – een bouwdossier in te dienen voor een melding of de nodige vergunningen. Bij werken met een impact op de stabiliteit schakelen we een architect in die de stedenbouwkundige opvolging voor zijn rekening neemt. 

3. Vakmanschap uit Engeland

De combinatie van ultramoderne precisiemachines met eeuwenoud ambachtelijk vakmanschap staat garant voor een perfecte werfvoorbereiding.

Onze vaste plaatsers zorgen met oog voor detail én een streven naar perfectionisme voor een piekfijne afwerking. Amper drie maanden na uw beslissing is uw droom realiteit.
Meer over onze kwaliteit

4. Ook de totaalafwerking?

Vertrouw ons ook de volledige afwerking van uw eiken aanbouw of tuingebouw toe. Onze vakmensen installeren alle technieken zoals elektriciteit, verwarming, HVAC,…

Vervolgens tekent onze interieurarchitect samen met u de volledige inrichting van de keuken, badkamer, wellnessruimte,… uit. Ook voor de verlichting, vloeren en schilderwerken kunt u op ons rekenen.

Wij zorgen dat het volledige plaatje tot in de kleinste details klopt én leveren uw eikenhouten droom als lifestyleconcept af…  
Meer over totaalconcepten