Kies voor een exclusieve landelijke inrichting van uw poolhouse

Wilt u optimaal genieten van uw poolhouse, kies dan voor een inrichting in een exclusieve landelijke stijl. Op die manier geniet u zowel binnen als buiten maximaal van de totaalbeleving van uw poolhouse. Bij een eikenhouten poolhouse past vooral een landelijke inrichting, waarbij elk interieurelement ‘van nature’ past in een harmonieus geheel. U vertrouwt de inrichting van uw poolhouse best toe aan ervaren interieurspecialisten zoals Heritage Interiors. Bekijk hier een prachtige realisatie van een ingericht poolhouse.

De inrichting van een poolhouse biedt eindeloze mogelijkheden. Alles hangt af van het basisontwerp en de functionaliteiten van uw poolhouse. Indien gewenst verzorgen wij de totaal inrichting van uw poolhouse, inclusief een prachtige buitenkeuken, privéwellness, buitenmeubels, binnenmeubels, vast meubilair, badkamerinrichting, een complete bar,…. Daarbij stemmen we alles op elkaar af en zorgen we voor een ongeziene authenticiteit. Uw poolhouse wordt kant-en-klaar ingericht als een compleet buitenverblijf in uw tuin.

Hoe pakken we de inrichting van uw poolhouse aan?

De inrichting van uw poolhouse moet een persoonlijk, uniek en exclusief verhaal worden. Onze interieurarchitecten willen weten hoe u denkt en in het leven staat. Door actief te luisteren achterhalen ze uw wensen en verlangens voor het gebruik van uw poolhouse. Dit leidt vervolgens tot een uniek ontwerp waarbij alle interieurelementen in onderlinge harmonie worden samengebracht.

Het eindresultaat vormt een prachtig interieur in landelijke of tijdloze moderne stijl. Naast de natuurlijke materialen en kleuren krijgt uw interieur het nodige pit met op de juiste plaatsen een passende accentkleur.

We kijken niet alleen naar de binnenkant van uw poolhouse voor de inrichting, ook de buitenzijde telt voor het bepalen van het optimale interieur. Beide moeten naadloos in elkaar overgaan, zodat u op elk moment geniet van een authentieke totaalbeleving.

Al honderden poolhouses

In samenwerking met onze zusterondernemingen realiseerden wij de afgelopen twintig jaar al vele honderden eikenhouten poolhouses. Bij vele projecten vertrouwden de opdrachtgevers ons ook de volledige inrichting van het poolhouse toe in een exclusieve cottagestijl of tijdloos modern.

Ontdek hier een recente totaalinrichting van een poolhouse.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.