Kies voor de authentieke uitstraling van een eiken garage

Met een eiken garage zorgt u voor een prachtig onderkomen voor uw auto én geeft u uw landelijk tuin een extra blikvanger. Vertrouw op Heritage Buildings voor het creëren van een unieke en exclusieve eiken garage, volledig ontworpen en afgewerkt volgens uw wensen. Al meer dan twintig jaar zijn wij de absolute pionier in eikenhouten tuingebouwen. Een eiken garage in de typische Engelse cottagestijl sluit perfect aan bij de stijl van een landelijke woning. Deze garage integreert zich perfect in uw tuin. Meer weten over de mogelijkheden van een eiken garage? Bekijk enkele van onze prachtige realisaties. 

 

Zowel oldtimers als luxewagens voelen zich in hun nopjes in een exclusieve eiken garage. De uitstraling van beide passen perfect bij elkaar. Bovendien garandeert de natuurlijk ventilerende werking van dit eikenhouten gebouw de ideale klimatologische omstandigheden om een oldtimer of luxewagen te stallen. Zo stapelt er zich condensatievocht op in de eikenhouten garage. Hierdoor blijft roestvorming achterwege. 

 

Meer dan een eiken garage 

Een eikenhouten garage van Heritage Buildings biedt zoveel meer mogelijkheden dan puur autostalling. Dit unieke tuingebouw is de perfecte locatie voor een onvergetelijk tuinfeest. Wat dacht u van een aansluitende terrasoverkapping met een buitenkeuken? Zo creëert u een authentiek rust- en genietplekje in uw eigen achtertuin. Zowel voor het ontwerp, de vormgeving als de functionaliteiten kennen wij geen beperkingen. 

 

Kwaliteitsvol vakmanschap  

Met een eiken garage van Heritage Buildings investeert u in kwaliteitsvol vakmanschap. Het eikenhout is afkomstig uit Sussex. Dit eikenhout van het QP1 kenmerkt zich door een extreme hardheid, waardoor probleemloos een levensduur van meerdere generaties behaald wordt. De dragende eikenhouten constructie wordt gevormd met pen- en gatverbindingen. Er komen geen nagels of schroeven aan te pas, toch zitten alle balken muurvast. 

 

Ook voor de afwerking selecteren we natuurlijke materialen, bijvoorbeeld een rieten dak of een dakafwerking met oude Boomse pannen. Gietijzeren smeedwerk zorgt voor een verfijnde uitstraling van de ramen. 

 

Bekijk enkele van onze meer dan 2.000 realisaties 

De afgelopen twintig jaar groeide Heritage Buildings uit tot dé referentie in eikenhouten tuingebouwen. Wij realiseerden al meer dan 2.000 opdrachten. Contacteer ons voor een exclusief ontwerp van uw eiken garage.