Authentieke Engelse houten bijgebouwen, volledig op maat

Heritage Buildings uit Schoten  is de absolute pionier in authentieke houten bijgebouwen in de Engelse stijl. Al zestien jaar focussen wij ons met vakmanschap volledig op dit bijzonder marktsegement. Onze houten bijgebouwen op maat kunnen dienen voor talrijke doeleinden.

 

Genieten of functioneel?

Droomt u er van om ’s avonds thuis te komen en vervolgens te genieten van vakantie in eigen tuin? Zoekt u een functionele ruimte die toch een meerwaarde biedt aan uw woning en de tuin? Het kan allemaal. Ontdek onze verschillende soorten realisaties:

Overzicht alle soorten realisaties

 

Onze houten bijgebouwen onderscheiden zich op de markt door de uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding:

 • Elk gebouw is een uniek ontwerp
  Wij hebben geen standaardproducten. Alles wordt op maat ontworpen, gemaakt en geplaatst.
 • Authentieke prefabricage in Engeland
  De volledige prefabricage van onze houten bijgebouwen gebeurt in Engeland. Zo gebruiken we uitsluitend Engelse eik van het hart van de stam (QP1). Dit uiterst condense hardhout is bijzonder stabiel op vlak van luchtvochtigheid. In combinatie met de pen- en gattechniek leidt dit tot oersterke gebouwen die moeiteloos meerdere decennia mee kunnen. Bovendien laten wij onze frames op maat maken door gespecialiseerde Engelse vaklui.

 

Ons stappenplan voor uw authentiek tuingebouw

 1. Welkom in Schoten
  We nodige u voor een kennismakingsgesprek uit in onze kantoren in Schoten. We lichten onze werkwijze toe en luisteren naar uw wensen en verlangens. We maken al meteen een  eerste creatief concept in 3D.
 2. Gedetailleerde prijsofferte na enkele dagen
  Na de nodige sterkteberekeningen krijgt u een gedetailleerde prijsofferte.
 3. Bezoek ter plaatse
  Tijdens een plaatsbezoek verfijnen we het ontwerp. Zo garanderen we een perfecte match tussen het houten bijgebouw en uw tuin en de woning.
 4. Stedenbouwkundige vergunningen
  Op basis van onze uitgewerkte technische plannen kunt u een stedenbouwkundige vergunning aanvragen. Wanneer u geen vergunning krijgt, betaalt u niet voor de plannen.
 5. Afwerking op maat
  Wij leveren onze houten bijgebouwen op volgens de afwerking die u wenst. Alles is mogelijk. Voor elektriciteit, verwarming, sanitair,… schakelen we onze vaste onderaannemers in. Probleemloos creëren we volwaardige leefruimtes.

 

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak in onze kantoren in Schoten.