Houten bijgebouw Engelse stijl

Een houten bijgebouw in Engelse stijl vormt een verademing voor uw tuin. Wanneer u kiest voor Heritage Buildings, kiest u voor dé specialist en pionier in authentieke eikenhouten tuingebouwen. De afgelopen twintig jaar realiseerden wij meer dan 2.000 eikenhouten tuingebouwen met Engelse eik uit Sussex én de authentieke pen- en gatverbindingen die deze constructies typeren. Ontdek hier enkele van onze realisaties. Met een houten bijgebouw in Engelse stijl voelt én beleeft u het betoverende Engelse platteland in uw achtertuin. Elk houten bijgebouw in Engelse stijl dat wij realiseren, is het resultaat van maatwerk én vakmanschap.

1. Laat u inspireren door onze realisaties

De mogelijkheden voor een houten bijgebouw in Engelse stijl zijn eindeloos. Moet deze geïntegreerd worden in uw bestaande woning of een losstaand bijgebouw vormen in de tuin? Wenst u het houten bijgebouw in Engelse stijl te gebruiken als gastenverblijf of als ‘tweede verblijf’? Wilt u het tuingebouw inrichten als poolhouse, buitenkeuken, tuinkantoor, kunstatelier, feestruimte,…? Alles kan. Wij ontwerpen volledig op maat van uw wensen en verwachtingen. Ontdek hier hoe uw droom realiteit wordt.

2. In symbiose met uw tuin

Uw dromen vormen het startpunt van onze schetsen en ontwerpen. Deze verfijnen we totdat u 100% tevreden bent. Wij creëren een houten bijgebouw in Engelse stijl dat zich natuurlijke integreert in uw tuin. Het moet aanvoelen ‘alsof het er altijd gestaan heeft’. Elk detail draagt bij tot het creëren van de authentieke Engelse cottagestijl.

3. Kwaliteit gegarandeerd

Als pionier in ons vakgebied ontwikkelden wij ons de afgelopen decennia tot dé kwaliteitsreferentie voor houten bijgebouwen in Engelse stijl. Hiervoor combineren wij eeuwenoud ambachtelijk vakmanschap met ultramoderne precisiemachines.

Wij gebruiken Engelse eik uit de streek Sussex. Dit eikenhout van de allerhoogste kwaliteit wordt gekenmerkt door een extreme hardheid. Conform de Engelse tradities bouwen we de dragende constructies op met frames en authentieke pen- en gatverbindingen. De combinatie van deze bouwtechniek met eikenhout van topkwaliteit garandeert dat uw oersterk houten bijgebouw in Engelse stijl probleemloos meerdere generaties meegaat. Ontdek hier alles over onze kwaliteit.

4. Ook de totaalafwerking?

Ook voor de eindafwerking van uw houten bijgebouw in Engelse stijl kan u op ons rekenen. Dat geldt allereerst voor de technieken zoals elektriciteit, verwarming, HVAC,… maar ook voor de complete interieurinrichting.