Het hele jaar genieten van het buitenleven met een eiken poolhouse

Met een eiken poolhouse van Heritage Buildings geniet u het hele jaar door van het prachtige buitenleven in uw landelijke tuin. Wij werken uw eiken poolhouse tot in de kleinste details af met natuurlijke en authentieke materialen. Heritage Buildings groeide de afgelopen twintig jaar uit tot dé kwaliteitsreferentie voor exclusieve eikenhouten tuingebouwen. Elk tuingebouw is 100% maatwerk, gebaseerd op de wensen en verlangens van de opdrachtgever. Wij zorgen dat het eiken poolhouse perfect geïntegreerd wordt in de natuurlijke omgeving, net alsof het er altijd gestaan heeft en er van nature thuishoort. Wij adviseren steeds om een eiken poolhouse ook ‘winterproof’ te maken, zodat u er het hele jaar door maximaal van kunt genieten. Dat kan perfect mits de vereiste isolatie, verwarmings- en verluchtingstechnieken en grote smeedijzeren ramen die u naar wens kunt openen en sluiten. Laat u hier inspireren door enkele realisaties van eikenhouten poolhouses. 

 

Bij Heritage Buildings gaan we voor een eiken poolhouse veel verder dan alleen een ruimte voor de technische voorzieningen of omkleedmogelijkheden. Onze klanten dromen van een volledig uitgerust buitenverblijf. In de zomer willen ze volop genieten van hun prachtige zwembad. In de winter is het heerlijk vertoeven achter het glas bij het knisperende haardvuur.  

 

Uw eiken poolhouse kan naar wens worden ingericht als privéwellness, thuiskantoor, kunstatelier, hobbyruimte, tuinkeuken, partyruimte… Elk seizoen staat u dankzij uw prachtige en unieke eiken poolhouse maximaal in contact met de natuur en het buitenleven.  

 

Een eiken poolhouse van topkwaliteit 

Met Heritage Buildings kiest u voor een eiken poolhouse van topkwaliteit. De verwachte levensduur omvat meerdere generaties. Uw eiken poolhouse is een slimme investering die een mooie meerwaarde creëert voor uw eigendom.  

 

De eiken constructie die de basis vormt van het poolhouse wordt vervaardigd van het beste eikenhout uit Sussex (QP1). Deze Engelse regio heeft bijzondere bodemeigenschappen, waardoor eikenhout een enorme hardheid krijgt. Dat uit zich in een zeer lange levensduur van het hout, zonder enig onderhoud. De dragende constructie van uw eiken poolhouse wordt vervaardigd met pen- en gatverbindingen, zonder schroeven of nagels. Alles zit oervast dankzij deze eeuwenoude Engelse constructiemethode.  

 

Hoe komt het eiken poolhouse van uw dromen tot stand