Het hele jaar genieten van een landelijk poolhouse

Met een landelijk poolhouse vervaardigd van eikenhout creëert u een enorme meerwaarde in uw tuin. De authentieke uitstraling van een landelijk poolhouse dat wordt gecreëerd met de eeuwenoude pen- en gatverbindingen, past perfect bij een zwembad in uw landelijke tuin. Daarnaast ontwerpen en bouwen wij een landelijk poolhouse waarvan u ook in de winter met volle teugen kunt genieten. Wat dacht u van een heerlijk diner in uw landelijk poolhouse bij een knisperend haardvuur? Of een landelijk poolhouse met privé wellness? Ook een thuiskantoor, kunstenatelier, hobbyruimtes,… zijn allemaal mogelijke functies die we perfect kunnen onderbrengen in uw exclusief poolhouse. Laat u hier inspireren door enkele realisaties van prachtige poolhouses. 

 

Vanuit Heritage Buildings beschouwen we een eikenhouten tuingebouw als een investering voor het leven. Onze tuingebouwen vormen letterlijk een meerwaarde voor uw vastgoed. Ze integreren zich perfect in uw landelijke tuin en staan er alsof het zo van nature hoort. 

 

Wij specialiseren ons al meer dan twintig jaar in vakmanschap voor exclusieve landelijke tuingebouwen. Elk gebouw wordt op maat ontworpen en afgewerkt met eigen vakmensen. Ook voor de installatie van de technieken en zelfs de interieurinrichting kan u op ons rekenen. 

 

Materialen van topkwaliteit 

Wij gebruiken voor uw landelijk poolhouse uitsluitend kwaliteitseik van het QP1 uit het Engelse Sussex. Deze plattelandsregio wordt gekenmerkt door bijzondere bodemomstandigheden, waardoor het eikenhout een extreme hardheid krijgt. Dit zorgt – in combinatie met de oersterke pen- en gatverbindingen zonder schroeven en nagels - voor een uiterst lange levensduur van uw landelijk poolhouse. Zonder enige vorm van onderhoud overleeft uw poolhouse probleemloos meerdere generaties. 

 

Ook voor de verdere afwerking gebruiken we natuurlijke kwaliteitsmaterialen. Denk daarbij aan grote smeedijzeren ramen die u in de zomer kan openen en in de winter zorgen voor voldoende natuurlijk licht. Voor het dak kan u kiezen voor een authentiek rieten dak of een dakbedekking met oude Boomse pannen. Onze mogelijkheden voor afwerking en inrichting zijn letterlijk eindeloos. Alles gebeurt op maat.  

 

Hoe verloopt het ontwerp- en realisatieproces van uw landelijk poolhouse