Heerlijk genieten van uw tuin met een eikenhouten terrasoverkapping

 

Met een eikenhouten terrasoverkapping creëert u een uniek plekje in uw tuin, volledig beschermd tegen overmatige zonneschijn. Een eikenhouten terrasoverkapping past perfect bij authentieke landelijke woningen en natuurlijke tuinen. Met een eikenhouten terrasoverkapping van Heritage Buildings kiest u voor een investering die de waarde van uw eigendom verhoogt. De houten balken van exclusieve eik uit Sussex en de authentieke pen- en gatverbindingen geven uw woning extra klasse en stijl. Bekijk hier enkele voorbeelden van eikenhouten terrasoverkappingen. 

 

Soms kan de zon ook te hard schijnen. Een eikenhouten terrasoverkapping helpt je om op warme lente- en zomerdagen maximaal te genieten van de buitenlucht. Met verschillende losse parasols is het niet altijd gemakkelijk om schaduw te creëren op de juiste plekjes in je tuin. Een exclusieve eikenhouten terrasoverkapping beschut je zowel tegen de zon, maar ook tegen weer en wind.  

 

Een eikenhouten terrasoverkapping op maat 

Als u kiest voor de exclusieve houten tuingebouwen van Heritage Buildings, dan kiest u voor een eikenhouten terrasoverkapping op maat. Wij werken niet met standaardproducten die u al dan niet modulair kan aanpassen. Wij bieden 100% maatwerk volgens eigen ontwerp. Zo zorgen wij voor een perfecte integratie van de eikenhouten terrasoverkapping met uw woning én in de tuin. We streven naar het perfecte beeld waarbij het lijkt alsof de terrasoverkapping er altijd heeft gestaan en er van nature thuishoort. 

 

Eeuwenoude pen- en gatverbindingen 

Uw eikenhouten terrasoverkapping wordt bovendien gemaakt met de eeuwenoude pen- en gatverbindingen, zonder schroeven of nagels. Bovendien gebruiken we het allerbeste eikenhout (Q1) uit het Engelse Sussex. De bijzondere bodemomstandigheden in deze plattelandsstreek maken het hout bijzonder sterk. Hierdoor geniet u vele generaties lang van uw eikenhouten terrasoverkapping, zonder enige vorm van onderhoud. Voor het dak hebt u de keuze uit natuurlijke materialen zoals riet of oude Boomse dakpannen. U kan uw eikenhouten terrasoverkapping in een latere fase zelfs afwerken met prachtige oranjeriedeuren. Lees meer over onze kwaliteit. 

 

Heritage Buildings is in België al meer dan twintig jaar de pionier voor eikenhouten tuingebouwen. Contacteer ons voor het ontwerpen van een eikenhouten terrasoverkapping.