Heerlijk genieten van een poolhouse in eikenhout?

Met een poolhouse in eikenhout – tot in de kleinste details afgewerkt met natuurlijke materialen - kiest u voor de perfecte afwerking van een eigen zwembad in uw tuin. Met Heritage Buildings kiest u voor dé kwaliteitsreferentie op vlak van eikenhouten tuingebouwen. De afgelopen twintig jaar realiseerden wij meer dan 2.000 projecten, waaronder talrijke poolhouses. Met een poolhouse in eikenhout kunt u maximaal genieten van het buitenleven, ook tijdens de koude wintermaanden. In een volledig ingericht poolhouse in eikenhout – uitgerust met grote smeedijzeren ramen - steekt u tijdens koude winteravonden gezellig het haardvuur aan. U komt heerlijk tot rust in uw buitenverblijf in uw eigen tuin. Laat u hier inspireren door enkele realisaties van eikenhouten poolhouses. 

 

Een eikenhouten poolhouse van Heritage Buildings houdt meestal veel meer in dan alleen maar technische voorzieningen voor uw zwembad en omkleedruimte. Onze ontwerpers werken een compleet en volledig functioneel buitenverblijf uit om het hele jaar door te gebruiken, al dan niet voorzien van wellness zoals sauna of stoombad. Zo geniet u in elk seizoen van het buitenleven in uw landelijke tuin.  

 

Wij geven onze opdrachtgevers steeds het advies om een poolhouse ook in te winter te gebruiken. Grote ramen in smeedwerk kunt u op warme zomerdagen volledig openzetten, in de winter geniet u met volle teugen van uw eikenhouten poolhouse achter de gesloten ramen. U kan uw poolhouse zelfs inrichten als volwaardig gastenverblijf, thuiskantoor of kunstatelier. In elk geval geniet u van 365 dagen per jaar vakantie met een eikenhouten poolhouse van Heritage Buildings in uw achtertuin.  

 

Topkwaliteit voor het leven 

Een eikenhouten poolhouse van Heritage Buildings gaat meerdere generaties mee. Wij gebruiken QP1 kwaliteitseik uit Sussex. Dit hout wordt gekenmerkt door een extreme hardheid. De dragende eikenhouten constructie wordt gemaakt op basis van pen- en gatverbindingen, zonder gebruik van nagels of schroeven. De verdere afwerking gebeurt met natuurlijke materialen, zoals oude Boomse dakpannen of een authentiek rieten dak. 

 

Hoe creëren wij het eikenhouten poolhouse van uw dromen 

Ontdek hier onze werkwijze, van ontwerp tot en met finale realisatie. Ook voor de afwerking en de interieurinrichting bieden wij een totaalservice