Pionier in eikenhouten bijgebouwen

Heritage Buildings uit Schoten bouwt al meer dan 16 jaar authentieke eikenhouten bijgebouwen. In de Benelux behoren wij tot de pioniers in dit gespecialiseerd vakgebied. Wij realiseren eikenhouten bijgebouwen voor alle mogelijke doeleinden.

 

Vakantie in de tuin? Werken in de tuin? Genieten in de tuin? Het kan allemaal!  

 Overzicht alle soorten realisaties

 

Wij onderscheiden ons op de markt door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding:

 • Een uniek ontwerp
  Wij bouwen volledig op maat van uw tuin en uw bestaande woning. In combinatie met de juiste materialenkeuze garanderen wij een harmonieus geheel.
 • Rechtstreeks uit Engeland
  U vindt in onze eikenhouten bijgebouwen uitsluitend Engelse eik van de beste kwaliteit (QP1). Wij laten al onze frames op maat maken op het Engelse platteland. U geniet van dertig jaar totaalgarantie op onze houten constructies. 

 

U mag rekenen op een totaalbegeleiding:

 1. Aangename kennismaking in onze kantoren in Schoten
  Voor een eerste ontmoeting nodigen we u uit in onze kantoren in Schoten. Meteen ziet u met eigen ogen de uitmuntende kwaliteit van onze eikenhouten bijgebouwen, aangezien onze kantoren al twaalf jaar gevestigd zijn in een demonstratiegebouw. Al tijdens dit eerste gesprek vertalen we uw dromen naar een eerste creatief concept in 3D.

 2. Gedetailleerde prijsofferte na enkele dagen
  Voor elk project maken wij sterkteberekeningen van de volledige constructie. Deze calculatieoefening leidt tot een gedetailleerde prijsofferte.

 3. Persoonlijk plaatsbezoek
  Na uw akkoord komen we persoonlijk bij u langs en verfijnen we het eerste ontwerp. We streven naar een perfecte match tussen het eikenhouten bijgebouw en uw bestaande woning en tuin.

 4. Aanvraag stedenbouwkundige vergunningen
  We leveren aan de architect de technische plannen voor de stedenbouwkundige vergunningen.

 5. Afwerking zoals u wenst
  Wij leveren onze eikenhouten bijgebouwen op met de afwerking die u wenst. Voor elektriciteit, verwarming, sanitair,… werken we samen met onze vaste onderaannemers.

 6. Realisatie op enkele dagen
  Aangezien uw constructie tijdens de prefabricatie al volledig werd voorgemonteerd, zijn wij 100% zeker dat niets ontbreekt en dat alles perfect past.

 

Interesse in onze mogelijkheden voor eikenhouten bijgebouwen? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak in onze kantoren in Schoten.