Uw betrouwbare en ervaren partner voor eiken bijgebouwen

Als u zoekt naar een betrouwbare en ervaren firma voor eiken bijgebouwen, dan kunt u onmogelijk beter kiezen dan voor Heritage Buildings uit Schoten. Wij waren de eerste in de Benelux die zich volledig toelegt op eiken bijgebouwen volgens de authentieke Engelse stijl. U mag rekenen op 100% maatwerk en een volledige vrijheid in afmetingen en afwerking.

 

Authentieker kan onmogelijk:

 • Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitshout (QP1) rechtstreeks afkomstig van eiken op het Engelse platteland.
 • Onze frames met de traditionele pen- en gattechniek worden ter plaatse en op maat gemaakt door Engelse vakmannen.

 

Tal van doeleinden

De functionele en esthetische mogelijkheden van eiken bijgebouwen zijn zo goed als eindeloos. Laat u overtuigen door onze voorbeeldrealisaties:

Ontdek alle categorieën van realisaties.

 

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Onze eiken bijgebouwen onderscheiden zich door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zo bouwen wij volledig op maat en garanderen wij een perfecte match met uw bestaande woning en tuin. Verder gebruiken wij uitsluitend Engelse eik van de beste kwaliteit (QP1). Dit hout verkleurt mooi grijs en vraagt geen onderhoud. Wij laten al onze frames ter plaatse maken door Engelse vaklui. Wij geven u dertig jaar garantie op onze constructies. 

 

Stap voor stap realiseren wij uw droom:

 1. Eerste creatief ontwerp
  We nodigen u uit in onze kantoren in Schoten - ook een eiken bijgebouw – waar we onze werkwijze toelichten en luisteren naar uw wensen en verlangens. Tijdens dit eerste gesprek vertalen we uw wensen naar een eerste ontwerp in 3D.
 2. Gedetailleerde prijsofferte
  Voor elk project maken wij sterkteberekeningen van de volledige constructie. Zo garanderen we een optimale stevigheid en vermijden we geldverspilling door te dikke balken. Deze calculatieoefening leidt tot een gedetailleerde prijsofferte.
 3. Persoonlijk plaatsbezoek
  Vervolgens komen we persoonlijk bij u thuis en verfijnen we het eerste ontwerp.
 4. Aanvraag stedenbouwkundige vergunningen
  We leveren aan uw architect alle technische plannen voor het aanvragen van de stedenbouwkundige vergunningen.
 5. Afwerking zoals u wenst
  Wanneer u wilt, creëren wij volwaardige leefruimtes en voldoen onze eiken bijgebouwen aan de wettelijke energieprestaties voor woningen.
 6. Realisatie op enkele dagen
  Aangezien uw constructie tijdens de prefabricatie al volledig werd voorgemonteerd, zijn wij 100% zeker dat niets ontbreekt en dat alles perfect past.

 

Interesse in onze eiken bijgebouwen? Contacteer ons vandaag nog.