Een prachtige buitenkeuken in hout?

Dankzij het unieke samenspel van de twee zusterbedrijven Heritage Buildings en Heritage Interiors wordt jouw droom van een prachtige buitenkeuken in hout eindelijk waar. Terwijl Heritage Buildings zorgt voor een exclusief eikenhouten bijgebouw of terrasoverkapping, zorgt Heritage Interiors voor de realisatie van de volledige buitenkeuken in hout. Voor beide zaken vertrekken we van een wit blad, zodat u mag rekenen op een uniek eindresultaat. Bekijk hier enkele realisaties.

Een heerlijk diner met vrienden, familie en kennissen langs uw zwembad in een prachtig authentiek decor. Met een buitenkeuken in hout hoeft u niet meer over en weer te lopen naar binnen, u kookt en geniet in de buitenomgeving.

Uw dinertjes en feestjes hoeven zich trouwens niet te beperken tot de warme zomermaanden, met een eikenhouten tuingebouw met grote openschuifbare ramen geniet je op elk moment van het jaar van uw prachtige buitenkeuken in hout.

Eikenhouten tuingebouw of terrasoverkapping

Een eikenhouten buitenkeuken in hout heeft uiteraard een passend onderdak nodig. Dit kan zowel een gesloten eikenhouten tuingebouw zijn als een open eikenhouten terrasoverkapping. Wanneer u vertrouwt op Heritage Buildings dan mag u rekenen op een eikenhouten constructie van topkwaliteit, gemaakt met eikenhout uit het Engelse Sussex.

De authentieke eikenhouten balken worden met elkaar verbonden via traditionele pen- en gatverbindingen, zodat er geen nagels of schroeven aan te pas komen. Alles wordt afgewerkt met de meest duurzame en edele materialen, zoals een rieten dak, oude Boomse dakpannen of ramen in smeedijzer. Het ontwerp is volledig maatwerk, afgestemd op uw behoeftes. Bekijk hier onze realisaties van eikenhouten tuingebouwen.

Exclusieve buitenkeuken in hout

Nu het decor voor uw buitenkeuken in hout klaar is, staat het team van Heritage Interiors in voor de afwerking. Wij zorgen dat het interieur van uw buitenkeuken in hout perfect aansluit bij de unieke uitstraling van uw eikenhouten tuinconstructie. U mag rekenen op een totaalservice. Onze interieurarchitecten zorgen voor het perfecte harmonieuze gevoel waarbij u elke avond heerlijk tot rust komt bij een glaasje wijn of cava. Bekijk hier enkele realisaties van totaalinrichtingen.

Droomt u van een buitenkeuken in hout? Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.