Een houten poolhouse? Kies dan voor de superieure kwaliteit van Engelse eik

Een houten poolhouse vormt de kers op de taart langs uw zwembad. Wel kiest u best voor de exclusieve en authentieke uitstraling van een houten poolhouse in Engels eikenhout. Uw houten poolhouse gaat dan probleemloos meerdere generaties mee, zeker als u in zee gaat met Heritage Buildings. Al meer dan twintig jaar zijn wij dé pionier op vlak van exclusieve eikenhouten tuingebouwen. Inmiddels telt onze referentielijst al meer dan 2.000 succesvol gerealiseerde opdrachten. Elk houten poolhouse werken wij tot in de kleinste details af met natuurlijke kwaliteitsmaterialen. Bovendien ontwerpen en realiseren we uw houten poolhouse als een volwaardig buitenverblijf, zodat u ook in de winter achter het glas en bij een warm haardvuur heerlijk kunt genieten van het natuurlijke buitenleven. Laat u hier inspireren door enkele realisaties van houten poolhouses. 

 

Heritage Buildings beschouwt uw houten poolhouse als veel meer dan een technische ruimte of een locatie om u om te kleden. Wij ontwerpen en werken uw houten poolhouse af naar wens. Elke functie is mogelijk: thuiskantoor, hobbyruimte, kunstatelier, tuinkeuken, feestruimte,… De grote smeedijzeren ramen zet u in de zomer wagenwijd open, om heerlijk te genieten van uw zwembad. In de winter sluit u de ramen en trekt u zich terug in een knusse ruimte, al dan niet met wellnessfaciliteiten. U geniet het hele jaar door van vakantie in uw houten poolhouse. 

 

Een houten poolhouse als investering voor het leven 

Met Heritage Buildings realiseert u een houten poolhouse als meerwaarde voor uw eigendom. Uw houten poolhouse is gemaakt van Engels eikenhout uit Sussex (superieure kwaliteit QP1). Dit eikenhout kenmerkt zich dankzij de bijzondere bodemomstandigheden door een extreme hardheid. De eikenhouten constructie gaat probleemloos meerdere generaties mee. Ook voor de verdere afwerking gebruiken we exclusieve natuurlijke materialen: smeedijzeren ramen, rieten dak of een dak met oude Boomse pannen,… 

 

De eikenhouten draagconstructie wordt gerealiseerd met pen- en gatverbindingen, een oude Engelse bouwtechniek. Er komen geen nagels of schroeven aan te pas. 

 

Hoe verloopt het ontwerp- en realisatieproces van uw houten poolhouse