Droomt u van een interieur in landelijke stijl?

Wilt u uw interieur in landelijke stijl laten inrichten? Schakel dan Heritage Interiors in. U mag rekenen op een exclusief interieur waar u na een drukke dag op werk heerlijk tot rust komt. De afgelopen twintig jaar creëerden wij samen met onze zusteronderneming Heritage Buildings het unieke Heritage-gevoel. Dit gevoel past perfect bij de authentieke uitstraling van een interieur in landelijke stijl. Wij zorgen voor een totaalbeleving waar elk interieurelement perfect past in het totaalplaatje. Een interieur in landelijke stijl van Heritage Buildings vormt één harmonieus geheel. Ontdek hier onze realisaties met een landelijke stijl.

Waarom een interieur met landelijke stijl?

Sommige mensen verlangen eerder naar een modern interieur met een kille en koele uitstraling. Mensen die houden van een interieur in de landelijke stijl verwachten rust en ontspanning wanneer ze thuiskomen. Zij willen harmonie in hun woning. Elk element moet van nature in het totaalplaatje, alsof het zo altijd moest zijn. Een interieur in een landelijke stijl straalt warmte, authenticiteit en gezelligheid uit.

Je creëert een interieur in landelijke stijl onmogelijk door het volgen van enkele stijlregels. Het gaat om een totaalbeleving met een authentieke ziel. Dit evenwicht vraagt een grote zoektocht tussen de verschillende stijlkenmerken, waaronder natuurlijke materialen, zachte vormen en aardse kleuren.

De landelijke stijl verwijst naar het tijdloze karakter van het Engelse platteland waar eeuwenoude cottages voor een unieke sfeer zorgen. Eikenhout, de authentieke pen- en gatverbindingen, een rieten dak… Alles straalt gezelligheid en beleving uit.

Hoe creëren we een interieur in landelijke stijl?

Onze ervaren interieurarchitecten hebben de landelijke stijl volledig in hun vingers. Toch is elke opdracht uniek. Wij staan garant voor een heel persoonlijke aanpak, waarbij we het interieur in landelijke stijl volledig afstemmen op uw persoonlijk, uw dromen, uw denkpatronen, uw wensen en uw verlangens. We besteden dan ook veel aandacht aan het luisteren naar uw verhaal.

Dit verhaal vertalen we naar een verrassend ontwerp voor elke ruimte waarvan u het interieur in een landelijke stijl wenst. Denk daarbij aan de keuken, de badkamer, de woonkamer, slaapkamers, een eikenhouten tuingebouw,…

Vertrouw op Heritage Interiors

Met Heritage Interiors kiest u voor absoluut vakmanschap in de landelijke stijl. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen met een verfijnde afwerking. U mag dan ook rekenen op een hoogwaardig eindresultaat voor een bijzonder lange levensduur. Wij worden vooral ingeschakeld voor het inrichten van herenhuizen, villa’s en luxeappartementen.

Droomt u van een exclusief interieur in de landelijke stijl? Bekijk hier enkele van de realisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.