Droomt u van een Flamand interieur?

De interieurarchitecten van Heritage Interiors creëren volledig op uw maat een exclusief interieur in Flamand. Een interieur in Flamand laat zich niet omschrijven met een vaste set aan vastomlijnde stijlkenmerken. U beschouwt dit best als een tijdloos modern interieur met authenticiteit en karakter, waarbij het volledige Flamand interieur een perfecte balans vertoont. Met een Flamand interieur scheppen we voor u de perfecte natuurlijke omgeving om ’s avonds heerlijk tot rust te komen en gelukzalig te ontspannen. Een Flamand interieur bevat vooral natuurlijke kleuren, vormen en materialen. Bekijk hier enkele realisaties van Heritage Interiors.

Waarom kiezen voor een Flamand interieur?

Mensen die houden van sfeer en gezelligheid, hebben vaak ook een voorkeur voor een Flamand interieur. In tegenstelling tot de eerder koele uitstraling van een strak modern interieur, straalt een Flamand vooral authenticiteit en warmte uit. In een Flamand interieur laat u de gejaagdheid van het dagelijks leven meteen los.

Een Flamand interieur voelt bovendien heel persoonlijk en natuurlijke aan. Het interieur is volledig op uw maat en volgens uw gevoel voor esthetiek samengesteld.

Hoe creëren we voor u een Flamand interieur?

De schoonheid van een exclusief Flamand interieur zit in het evenwicht en de harmonie tussen alle elementen. Elk interieurelement – meubels, verlichting, vloerbekleding, accessoires,… - speelt zijn eigen rol in dit unieke samenspel. Het samenbrengen van al deze elementen vereist heel wat vakmanschap van een interieurarchitect.

Bovendien moet deze harmonie een uniek antwoord vormen op de persoonlijke smaken en voorkeuren van de opdrachtgever. Onze interieurarchitecten nemen dan ook alle tijd om uw verhaal te leren kennen en te luisteren naar uw verwachtingen.

Waarom kiezen voor Heritage Interiors?

Onze interieurarchitecten vertrekken steeds van een wit blad om uw verhaal te vertalen naar een exclusief Flamand interieur. Wij gebruiken passende natuurlijke kleuren, authentieke materialen en landelijke vormen om een uniek eindresultaat te bekomen. Elk element is van hoogwaardige kwaliteit, verfijnd afgewerkt. Zo geniet u vele jaren van uw tijdloos Flamand interieur.

Wij specialiseren ons in de inrichting van herenhuizen, villa’s en luxeappartementen. Elke kamer kunnen we met een Flamand interieur inrichten.

Verlangt u naar een Flamand interieur? De interieurarchitecten van Heritage Interiors zorgen voor een uniek en exclusief eindresultaat. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.