Droomt u van een exclusief cottage interieur?

Heritage Interiors vormt uw bestaande inrichting om tot een exclusief cottage interieur. Onze ervaren interieurarchitecten zijn gespecialiseerd in het creëren van een uniek cottage interieur in herenhuizen, villa’s, luxeappartementen en exclusieve eikenhouten tuingebouwen. Daarbij volgen we geen set van vaste stijlregels, maar werken we voor cottage interieur een uniek verhaal uit, gebaseerd op uw verlangens, wensen en behoeftes. Een cottage interieur verwijst naar het typische Engelse platteland dat synoniem staat voor ontspanning, rust en genieten. Ontdek hier enkele realisaties van Heritage Interiors.

Waarom zou u kiezen voor een cottage interieur?

Na een drukke werkdag snakken veel mensen naar rust. Een buitengevoel geeft de beste garanties op ontspanning. Met een cottage interieur haal je het natuurlijke buitenleven naar binnen. Je hebt het gevoel dat meteen een loodzware last van jouw schouders valt, je voelt je meteen thuis in een geborgen sfeer waar elke detail harmonieus bij het andere past.

Een cottage interieur is allerminst een druk interieur, het is ook geen kil en koele inrichting. Een cottage interieur straalt vooral balans en evenwicht uit.

Alles klopt van nature

Bij een cottage interieur – of deze nu wordt toegepast in een woonkamer, een slaapkamer, een keuken of een badkamer – klopt elk detail. Je hebt bij elk interieurelement het gevoel dat het van nature zo moet zijn. Het totaalgeheel geeft het zalige gevoel van het Engelse buitenleven. Dit lukt alleen wanneer elke kleur, elke vormgeving, elke materiaalkeuze bijdraagt tot dit ultieme einddoel.

Hoogstaande afwerking

Heritage Interiors specialiseert zich in de realisatie van uw cottage interieur in hoogwaardige materialen en met een verfijnde afwerking. Wij selecteren uitsluitend topkwaliteit wat betreft de meubels en de materialen. Authenticiteit, duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling staan steeds centraal. U mag dan ook rekenen op een uiterst lange levensduur van onze realisaties.

Geef uw woning een cottage interieur? Ontdek hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.