Droomt u van een exclusief bijgebouw in hout?

Een exclusief bijgebouw in hout van Heritage Buildings garandeert een absolute meerwaarde voor uw tuin. Met Heritage Buildings kiest u voor de absolute kwaliteitsreferentie. Onze referentielijst telt al meer dan 2.000 unieke en exclusieve realisaties. Uw bijgebouw in hout wordt gerealiseerd met kwaliteitseik uit Sussex en de authentieke pen- en gatverbindingen, typerend voor deze Engelse constructievorm. Met een bijgebouw in hout van Heritage Buildings voelt en beleeft u iedere dag opnieuw het Engelse platteland in uw achtertuin. Elk bijgebouw in hout dat wij realiseren, is uniek en exclusief maatwerk. Contacteer ons voor extra informatie. 

 

Van welk bijgebouw in hout droomt u?  

Zowel voor de vorm als de functionaliteiten bieden wij eindeloze mogelijkheden voor een bijgebouw in hout. Daarbij spreken we zowel over losstaande tuingebouwen als volledig geïntegreerde woonuitbreidingen. 

 

Een bijgebouw in hout kan uitgewerkt worden als gastenverblijf, poolhouse, buitenkeuken, tuinkantoor, feestruimte, keukenatelier,… Onze ontwerpers vertalen uw dromen naar een uniek en exclusief bijgebouw in hout. 

 

Perfect passend in uw tuin 

Een bijgebouw in hout past perfect in de tuin wanneer u het gevoel hebt dat dit er van nature thuishoort én het lijkt alsof het er altijd al gestaan heeft. Dat vormt steeds de uitdaging van onze ontwerpers. Daarbij telt elk detail. We ontwerpen totdat u honderd procent tevreden bent met het voorstel.  

 

Een bijgebouw in hout van topkwaliteit 

Een bijgebouw in hout is een investering voor het leven, en zelfs voor meerdere generaties. Laat daarom niets aan het toeval over en kies voor een pionier in dit vakgebied. Wij beschikken over meerdere decennia ervaring in de Engelse bouwstijl. Eeuwenoud ambachtelijk vakmanschap wordt gecombineerd met ultramoderne precisiemachines.  

 

Het eikenhout dat wij gebruiken, is afkomstig van het Engelse Sussex. Typerend voor dit hout is de extreme hardheid. Alle dragende constructies worden gerealiseerd met de authentieke pen- en gatverbindingen, zonder schroeven. Hierdoor creëren we een oersterk bijgebouw in hout dat probleemloos meerdere generaties overleeft, zonder enig onderhoud.  

 

Ook de verdere afwerking nemen we graag op ons. Denk daarbij aan alle vereiste technieken zoals elektriciteit, HVAC, verwarming, interieurinrichting,….  

 

Droomt u van een uniek bijgebouw in hout? Maak een persoonlijke afspraak om uw droom te bespreken.