Droomt u van een carport in landelijke stijl?

Een carport in landelijke stijl vormt een absolute esthetische meerwaarde in uw tuin. Zo past een carport in landelijke stijl perfect bij een karaktervolle landelijke woning. U zorgt niet alleen voor een stijlvol onderkomen van uw auto, u creëert er garandeert meerwaarde mee voor uw vastgoed. Een eikenhouten carport in landelijke stijl gaat probleemloos meerdere generaties mee, zonder enige vorm van onderhoud.  

 

Een carport in landelijke stijl vormt niet alleen de perfecte stallingsplaats voor uw auto, u kunt de ruimte op warmte zomerdagen ook perfect gebruiken als terras- of tuinoverkapping. Onze exclusieve ontwerpen op maat maken van uw carport een waar visitekaartje. U kan er zelfs onder barbecueën of een volledige buitenkeuken installeren. Een betere locatie voor een uniek tuinfeest bestaat niet.  

 

Voor meerdere generaties  

Een carport in landelijke stijl vormt een toegevoegde waarde voor uw eigendom, op voorwaarde dat u kiest voor topkwaliteit. Heritage Buildings gebruikt voor uw carport in landelijke stijl eikenhout van QP1 (binnenste kern) uit het Engelse Sussex. Deze Engelse plattelandsregio wordt gekenmerkt door bijzondere bodemomstandigheden. Dit levert eikenhout op met een extreme hardheid. De dragende constructie van uw eiken carport in landelijke stijl wordt gevormd door eeuwenoude pen- en gatverbindingen. Er komen geen nagels en schroeven aan te pas, toch zit alles muurvast.  

 

Ook voor de afwerking van uw carport gebruiken wij natuurlijke materialen. Wat dacht u van een rieten dak of een dak met oude Boomse dakpannen? 

 

Meer dan 2.000 realisaties 

Naast carports realiseert Heritage Buildings alle mogelijke authentieke eikenhouten tuingebouwen. Denk daarbij aan garages, poolhouses, gastenverblijven, tuinkantoren, kunstateliers,… Ook geïntegreerde woonuitbreidingen behoren tot de opties. Wij bieden een totaalservice, inclusief afwerking en zelfs inrichting. De afgelopen twintig jaar brachten wij al meer dan 2.000 opdrachten tot een succesvol einde. Ontdek hier enkele gerealiseerde eikenhouten carports.