Droomt u van een binnenhuisinrichting in landelijke stijl?

Heritage Interiors uit Schoten specialiseert zich in binnenhuisinrichting in landelijke stijl. Hetzelfde exclusieve ‘Heritage’-gevoel dat onze zusterfirma al twintig jaar geeft aan de eikenhouten bijgebouwen, creëren wij met een binnenhuisinrichting in landelijke stijl. In onze interieurs lijkt alles van nature op de juiste plaats te staan. Dit geeft een ongelofelijk gevoel van rust en ontspanning, telkens wanneer u een kamer binnenwandelt. Onze interieurarchitecten beschikken over het vereiste vakmanschap en alle nodige materialenkennis om uw volledige binnenhuisinrichting in een unieke landelijke stijl vorm te geven. Ontdek hier onze realisaties van binnenhuisinrichting in een exclusieve landelijke stijl.

Een binnenhuisinrichting in landelijke stijl lijkt vanzelfsprekend door de balans en het evenwicht die in de ruimte zit. Het vergt evenwel een hele delicate evenwichtsoefening om een harmonieus landelijk geheel te creëren met de verschillende materialen, vormen en kleuren. Een binnenhuisinrichting in landelijke stijl moet in de eerste plaats karakter en authenticiteit uitstralen.

Ontspannen!

Veel mensen met een drukke dagtaak willen ’s avonds volledig tot ontspanning komen. Wanneer ze de voordeuren openen, moeten alle stress en zorgen buiten blijven. Voor sommige mensen lukt dit in een kil en strak modern interieur, anderen verlangen dan weer naar een natuurlijke omgeving die verwijst naar het landelijke buitenleven.

Harmonie en natuurlijke uitstraling

Een binneninrichting in landelijke stijl bevat harmonie. Pastelkleuren en natuurlijke materialen krijgen het overwicht in de vloerbedekking, de verlichtingselementen, de raamdecoratie, de losse meubels en het vaste meubilair. Eikenhout en smeedijzer zijn op dat vlak bijzonder populair. Een binneninrichting in landelijke stijl staat evenwel niet gelijk met saai. Er mag best ook een contrasterend element in het geheel voorkomen. Dit geeft het verhaal het nodige pit en een tijdloos karakter.

Uw eigen verhaal en voorkeur

Een binnenhuisinrichting in landelijke stijl is niet gebonden aan vaste regels. Deze stijl kenmerkt zich vooral door een bepaalde sfeer, authenticiteit en uitstraling. Uw eigen verhaal en voorkeur speelt daarbij een grote rol. Een exclusieve binneninrichting in een landelijke stijl moet uzelf als gegoten zitten. U moet er zich thuis in voelen. De interieurarchitecten van Heritage Interiors vertalen uw dromen naar een sterk ontwerp.

Wilt u genieten van een binnenhuisinrichting in landelijke stijl? Ontdek hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.