De specialist in Flamant interiors

Heritage Interiors uit Schoten ontwikkelde samen met zusterbedrijf Heritage Buildings het authentieke ‘Heritage’-gevoel. Deze sfeer past volledig in het verhaal van Flamant interiors. Wij beschouwen Flamant interiors als een verzamelnaam voor exclusieve interieurinrichting waarbij authenticiteit en een landelijk karakter centraal staan. Een interieur dat volgens de principes van Flamant interiors werd uitgewerkt, vormt het perfecte decor om ’s avonds heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Het volledige interieur straalt een gevoel van harmonie en evenwicht uit door de juiste toepassing van natuurlijke kleuren, materialen en vormen. Bekijk hier enkele realisaties van Heritage Interiors die passen in de filosofie van Flamant interiors.

 Wat is de meerwaarde van Flamant interiors?

U mag Flamant interiors absoluut niet beschouwen als een vaste stijl met heel specifieke normen en regels. Flamant interiors staat eerder voor een bepaald gevoel dat door een interieur wordt opgewerkt. Terwijl een strak en modern interieur eerder koel aanvoelt, straalt flamant interiors authenticiteit, rust en warmte uit.

Alles zit in perfecte balans met elkaar, er heerst harmonie in het interieur. U krijgt het gevoel dat elk element van nature thuishoort op de plaats waar het is neergezet. U haalt als het ware de harmonie van de natuur naar binnen.

Op welke manier past Heritage Buildings de principes van flamant interiors toe?

Flamant interiors vraagt een heel persoonlijke aanpak. Elk interieur dat in deze stijl past, is een exclusieve persoonlijke vertaling van de smaakvoorkeuren en wensen van de opdrachtgever. Onze interieurarchitecten besteden dan ook zeer veel tijd aan het luisteren naar uw verhaal. Vervolgens gaan ze aan de slag met kleuren, materialen en vormen voor het samenbrengen en uitbalanceren van alle interieurelementen, waaronder de losse en vaste meubels, de vloerbekleding, verlichting,…. Elk interieurelement krijgt een eigen plaats in het grotere unieke verhaal.

De kracht van Heritage Interiors

Naast onze exclusieve toepassingen van Flamant interiors blinken we vooral uit in kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze luxueuze en kwalitatief zeer hoogstaande afwerking, worden wij hoofdzakelijk ingeschakeld voor interieurinrichting van luxeappartementen, villa’s en herenhuizen.

Wilt u de principes van Flamant interiors laten toepassen in uw woning? De interieurarchitecten van Heritage Interiors garanderen een exclusieve interieurinrichting. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.