De inrichting van uw huis in landelijke stijl? Vertrouw op Heritage Interiors

Kiest u voor een landelijke stijl bij de inrichting van uw huis? Dan bent u bij Heritage Interiors aan het juiste adres. De inrichting van uw huis in landelijke stijl start met een wit blad en eindigt met een uniek en exclusief eindresultaat, volledig op maat van uw persoonlijke wensen. De afgelopen twintig jaar ontwikkelden wij met zusterfirma Heritage Buildings het unieke ‘Heritage’-gevoel. Deze landelijke stijl kunnen we ook perfect toepassen bij de inrichting van uw huis. In deze interieurs hebt u het gevoel dat alles van nature op de juiste plaats staat. Alle elementen samen vormen één harmonieus geheel. Ontdek hier onze realisaties van binnenhuisinrichting in een landelijke stijl.

Waarom de inrichting van uw huis in landelijke stijl?

Des te drukker mensen het overdag hebben op hun werk, des te meer verlangen ze ’s avonds naar rust en ontspanning. Meer dan een modern interieur, biedt de inrichting van uw huis in landelijke stijl een omgeving om heerlijk tot uzelf te komen.

De landelijke stijl is geen vaste set van stijlkenmerken, maar is vooral een gevoel van gezelligheid en warmte. Dit gevoel krijgt vorm doorheen een zorgvuldige selectie van materialen, vormen en kleuren voor alle interieurelementen. Authenticiteit en karakter staan centraal. Niet toevallig vormen eikenhout en smeedijzer belangrijke materialen die vaak terugkomen in een exclusieve landelijke stijl. Al deze elementen samen vormen één geheel, waarbij elk detail perfect past binnen het totaalplaatje.

Hoe pakt Heritage Interiors de inrichting van uw huis in landelijke stijl aan?

Elk project start vanaf een wit blad. Onze interieurarchitecten luisteren aandachtig naar uw verhaal. Op basis hiervan zoeken ze naar het juiste evenwicht tussen alle elementen. Het ontspannende buitengevoel dat centraal staat in de landelijke stijl, wordt stap voor stap gecreëerd door alles harmonieus samen te brengen.

Deze aanpak wordt toegepast voor de inrichting van elke mogelijke kamer van uw huis in landelijke stijl. Denk daarbij aan de woonkamer, de badkamer, de keuken, de slaapkamers,… Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen voor een tijdloos eindresultaat met een zeer lange levensduur. Daarom worden wij hoofdzakelijk ingeschakeld voor de inrichting van villa’s, luxeappartementen en herenhuizen.

Kiest u voor een landelijke stijl voor de inrichting van uw huis? Ontdek hier enkele van de interieurrealisaties van Heritage Interiors.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.