Wij bouwen uw carport Engelse stijl

Heritage Buildings bouwt uw carport in Engelse stijl volledig volgens de regels van de kunst. Al meer dan 16 jaar zijn wij de absolute pionier in de bouw van authentieke eikenhouten bijgebouwen. Wij focussen ons volledig op de constructie van dit unieke type gebouwen. Ontdek onze eerdere realisaties van carports in Engelse stijl.

 

Dankzij deze specialisatie bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding aan. Elk project is maatwerk, volledig volgens de wensen van de klant. Wij onderscheiden ons op verschillende vlakken op de markt:

  • Wij werken uitsluitend met Engelse eik van de allerbeste kwaliteit (QP1). Dit hout komt uit het hart van de bomen waardoor het bijzonder compact is, vergelijkbaar met hardhout. Hierdoor heeft het een uiterst stabiele vochtigheidsgraad (15 à 16%) en een constante kwaliteit. Dankzij de traditionele pen- en gattechniek zitten de verschillende frames na een vakkundige montage voor vele decennia muurvast. Bovendien vergrijst het hout bijzonder mooi en heeft het geen onderhoud nodig.
  • De frames voor uw carport in Engelse stijl worden op basis van ons ontwerp gemaakt in een gespecialiseerde schrijnwerkerij op het Engelse platteland. Vooraleer deze de trip naar hier maken, wordt de constructie ginder voorgemonteerd zodat we zeker zijn dat er niets ontbreekt en dat alles haarfijn past.

 

Verschillende stappen voor de realisatie van uw carport in Engelse stijl:

  1. We nodigen u uit in onze kantoren in Schoten. Hier ontdekt u met eigen ogen de talrijke mogelijkheden. We lichten onze werkwijze toe en luisteren naar uw wensen en verlangens. Op basis hiervan tekenen we samen een eerste ontwerp in 3D.
  2. Wij gaan aan de slag voor de nodige calculaties en sterkteberekeningen. Dit leidt tot een gedetailleerde prijsraming.
  3. Vervolgens komen we bij u ter plaatsen om ons ontwerp verder te verfijnen. We streven naar een perfecte match tussen uw carport in Engelse stijl en de bestaande tuin en woning.
  4. We werken de technische ontwerpen tot in het kleinste detail uit voor de productie van de houten frames, maar ook voor het aanvragen van de nodige stedenbouwkundige vergunningen.
  5. We komen ter plaatse voor de realisatie. U bepaalt de afwerkingsgraad van uw carport in Engelse stijl. Voor elk facet van de afwerking werken wij samen met vaste onderaannemers.

 

Naast carports en garages bouwen wij eikenhouten bijgebouwen voor tal van toepassingen:

Overzicht alle soorten realisaties

 

Droomt u ook van een garage of carport in Engelse stijl? Zet de eerste stap en contacteer ons voor een afspraak.