Welke vloeren zijn mogelijk bij het plaatsen van een eikenhouten poolhouse?

Zeker mensen met een landelijke woning kiezen steeds meer voor een authentiek en stijlvol eikenhouten poolhouse. Dit poolhouse omvat veel meer dan uitsluitend de technieken voor het aanpalende zwembad en wat sombere omkleedruimte. Steeds meer poolhouses worden ingericht met wellness- en ontspanningsfaciliteiten. Bij de verdere binnenafwerking stelt zich uiteraard de vraag naar de afwerking van de vloer. De keuze van de juiste vloer is van groot belang voor het bekomen van de juiste sfeer in uw poolhouse. In deze blog bekijken we de mogelijkheden. 

 

Mensen met een eigen zwembad in de tuin en een poolhouse, creëren een persoonlijk vakantieparadijs in hun eigen tuin. Na een drukke dag op het werk willen ze ontspannen in hun eigen vertrouwde omgeving, zonder zich nog te moeten verplaatsen. 

 

Met een eikenhouten poolhouse, ontworpen en gebouwd door Heritage Buildings, kan u werkelijk alle richtingen uit. Wij gaan voor 100% maatwerk, zowel voor de afmetingen, de technieken als de verdere binnenafwerking.  

 

Droomt u van een eikenhouten poolhouse met wellnessfaciliteiten zoals sauna, spa, douche? Dit kan u aanvullen met een gezellige zithoek en haard, een volwaardige keuken of bar,… Dankzij de grote oranjeriedeuren hebt u elk seizoen een prachtig seizoen op de tuin. Waarom bijvoorbeeld uw poolhouse niet flexibel inrichten, zodat u het ook kan gebruiken als volwaardig tuinkantoor. 

 

Het volledige ontwerp en de inrichting van uw eikenhouten poolhouse wordt volledig afgestemd op uw wensen. Dat geldt ook voor de vereiste isolatie en technieken voor verwarming, koeling en ventilatie.  

 

Voor de binnenafwerking hebt u enerzijds de keuze van binnenmuren en de vloeren. De binnenmuren kan u naar wens afwerken met gyproc of een binnenbeplanking. Ook voor de vloeren bieden we alle opties: volledig afgewerkte polybeton of een betonnen ondervloer die we vervolgens afwerken met vloertegels of een parketvloer.  

 

Ook vloerverwarming in combinatie met parket behoort tot onze afwerkingsmogelijkheden. Afhankelijk van de sfeer en interieurstijl die u wilt bereiken, geven we u graag gericht materiaaladvies.  

 

Meer weten over de vele mogelijkheden voor de vloeren van een eikenhouten poolhouse? Contacteer Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.