Welke tips zorgen voor extra uitstraling van mijn eikenhouten bijgebouw?

Een eikenhouten bijgebouw van Heritage Buildings heeft per definitie de kenmerkende authentieke en exclusieve uitstraling. Op dat vlak is het heel belangrijk om een consequente materialenkeuze aan te houden, zodat elk onderdeel perfect in het plaatje past. Stalen dakplaten – bijvoorbeeld – zijn dus absoluut geen goed idee.

 

De grote kracht van de eikenhouten bijgebouwen van Heritage Buildings zit in de authentieke pen- en gatverbindingen van de eikenhouten draagstructuur. Daarnaast wordt het eikenhouten bijgebouw zorgvuldig afgewerkt met een buitenbeplanking die samen met het eikenhout egaal zilvergrijs verkleurt. De verdere afwerking van het bijgebouw gebeurt naar wens met een authentiek rieten dak of leien, Boomse pannen,… Ook voor de ramen kan je bijvoorbeeld kiezen voor staal, wat de authenticiteit en de authentieke uitstraling vergroot.

 

In elk geval is het belangrijk om binnen onze keuzemogelijkheden voor de materialen te blijven. Wij selecteerden unieke en exclusieve materialen die perfect passen bij het beeld van onze eikenhouten bijgebouwen. Binnen dit gegeven vind je vast en zeker de materialen die passen in jouw droombeeld.

 

Vrije keuze voor de inrichting

Voor de buitenzijde is het dus belangrijk om je te houden aan de vaste principes van Heritage Buildings voor de opbouw van een eikenhouten bijgebouw, dat geldt evenwel niet voor het interieur. Zo is het bijzonder geslaagd om te kiezen voor een contrast: traditioneel en authentiek aan de buitenkant, modern en minimalistisch aan de binnenzijde.

 

Interieur in klassieke Flamand-stijl

Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Dit is en blijft evenwel een vrije keuze. Zo is het perfect mogelijk om ook het interieur volgens de typische, gezellige Flamand-stijl in te richten. Ook hier geldt consequentie als een belangrijk gegeven. Je kiest voor één stijl die je doortrekt naar het volledige interieur. Wanneer je in zee gaat met Heritage Buildings, dan staan onze gespecialiseerde interieurarchitecten voor je klaar. Zij vertalen jouw dromen en verlangens naar de juiste interieurstijl.

 

Meer weten over de unieke uitstraling van een eikenhouten bijgebouw? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.