Welke poetsproducten mag ik gebruiken op het eik van mijn eikenhouten bijgebouw?

Wanneer iemand vraagt naar de te gebruiken poetsproducten voor een eikenhouten bijgebouw in de tuin, dan wordt eigenlijk gevraagd naar de onderhoudsvriendelijkheid van dergelijke tuinconstructie. Ook op dat vlak blinkt een eikenhouten bijgebouw letterlijk en figuurlijk uit. Zo hoef je geen extra of andere poetsproducten te gebruiken, dan wanneer je een gewone woning reinigt. Het eikenhout heeft geen enkele bijzondere behandeling of reiniging nodig.

 

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen voor een eikenhouten bijgebouw kiezen, is de unieke authentieke uitstraling. Het hout vergrijst op een prachtige manier, waardoor het gebouw perfect aansluit bij een klassieke woning en mooi past in een landelijke tuin.

 

Onderhoudsvriendelijkheid van eikenhout

Een aanvullende eigenschap van een eikenhouten bijgebouw is de onderhoudsvriendelijkheid. Na de plaatsing vraagt het hout, zowel de eikenhouten draagconstructie als de buitenbeplanking in een duurzame harshoudende houtsoort, geen enkele vorm van verdere behandeling. Je hoeft het hout dus niet te vernissen om het te beschermen.

 

Geen poetsproducten voor eik

Dit onderhoudsgemak geldt ook voor het dagelijkse onderhoud. Je hoeft de buitenzijde van het eikenhout niet te reinigen. Bijzondere poetsproducten zijn dus absoluut niet nodig. De binnenzijde van je eikenhouten bijgebouw beschouw je best als een gewone ruimte.

 

Poetsen zoals het interieur van je woning

Wanneer je het eikenhouten bijgebouw als volwaardige leefruimte gebruikt, dan reinig je best zoals het interieur van je woning. Gebruik je een eikenhouten bijgebouw als stalling of voor je oldtimer(s), dan reinig je zoals je dit bij een stal of een garage zou doen. Specifieke poetsproducten om het eikenhout in goede conditie te houden, zijn absoluut niet nodig en volledig uit den boze.

 

Het eikenhout van je prachtige tuingebouw blijft vele decennia in perfecte conditie zonder enige vorm van specifiek onderhoud. Je geniet dus van het absolute onderhoudsgemak.

 

Meer weten over het onderhoudsgemak van een eikenhouten tuingebouw? Contacteer de specialisten van Heritage Buildings.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.