Waarom kiezen voor eikenhout? 5 redenen waarom eikenhout de meerwaarde en uitstraling van uw eigendom vergroot.

Droomt u van een prachtig tuingebouw? Kies dan voor eikenhout. Naast de exclusieve en authentieke uitstraling zetten we voor u nog 5 extra redenen op een rijtje waarom u best kiest voor eikenhout.

1.      Gaat probleemloos meerdere generaties mee

Wanneer u kiest voor een constructie van eikenhout, dan zit u gebeiteld voor het leven. Nog beter zelfs, een eikenhouten tuingebouw gaat probleemloos meerdere generaties mee. Kijk maar naar de eikenhouten cottages op het Engelse platteland, waarvan sommige er al enkele eeuwen staan.

Eik van het Engelse platteland bezit een ongeziene hardheid, dankzij de specifieke bodemomstandigheden. Wij adviseren dan ook het kernhout van eik uit het Engelse Sussex.

2.      Past naadloos in de tuinomgeving.

Eikenhout straalt door zijn specifieke nervenstructuur authenticiteit en karakter uit. Daardoor past een eikenhout tuingebouw perfect in een landelijke tuinomgeving. Het tuingebouw en uw tuin vormen samen een harmonieus geheel en gaan naadloos in elkaar op.

Het lijkt alsof uw tuingebouw er altijd al gestaan heeft én op een natuurlijke wijze thuishoort in uw tuin.

3.      Vraagt geen onderhoud.

Engelse kwaliteitseik heeft dankzij de densiteit en de structuur van het hout geen bijkomende bescherming nodig. U hoeft uw eikenhouten tuingebouw niet om de paar jaar te behandelen, zoals bij houten ramen.

4.      Een multifunctionele hoogwaardige extra ruimte.

Een eikenhouten bijgebouw heeft een specifieke authentieke uitstraling, maar kan gebouw worden voor elke mogelijke functie. Droomt u van een volwaardig gastenverblijf om het hele jaar door te genieten van uw tuin? Wilt u een poolhouse, een thuiskantoor, een privéwellness, een buitenkeuken,… of een combinatie van al deze functies? Een eikenhouten tuingebouw is maatwerk waarbij alles mogelijk is.

5.      Het verhoogt de waarde van uw vastgoed.

Een eikenhouten tuingebouw, zo bevestigen alle makelaars, verhoogt de waarde van uw eigendom. Het is juist de duurzaamheid en de lange levensduur die dit waardeverhogend karakter garanderen. In plaats van uw centen te laten verkommeren op de banken, creëert u voor uw eigendom een meerwaarde waarvan u elke dag kan genieten.

Ontdek onze realisaties

Heritage Buildings bouwde de afgelopen 20 jaar een ongeziene ervaring op in exclusieve eikenhouten bijgebouwen. Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties.

Voor de inrichting kan u steeds rekenen op de interieurarchitecten van Heritage Interiors.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.