Waarom kiezen voor een eikenhouten pergola?

Bestaat er iets fijner dan in de zomer – samen met je gezin, familie of vrienden – te genieten onder een eikenhouten pergola? Je zit heerlijk beschut tegen de zon, regen en wind, maar creëert meteen ook een sfeervol en authentiek plekje. De eikenhouten balken geven je pergola extra stijl en standing. Wanneer je kiest voor een eikenhouten pergola, dan investeer je in kwaliteit en duurzaamheid. De waarde van je woning stijgt evenredig mee.

Vrijwel iedereen met een terras zoekt naar een oplossing om zich te beschermen tegen overmatige zon. Zonder permanente constructie ben je voortdurend in de weer met het opstellen en verplaatsen van parasols. Bovendien is het zonder echte beschutting vaak onmogelijk om je tuinmeubels permanent te laten staan.

Eikenhouten maatwerk

Er bestaan vrijwel eindeloze mogelijkheden voor een pergola op je terras. Naast de standaardmogelijkheden kan je ook kiezen voor authentiek eikenhouten maatwerk. Zeker voor klassieke en landelijke woningen is dit een prachtige oplossing.

Als je opteert voor een kwaliteitsvolle eikenhouten pergola op maat, dan creëer je een authentiek en uniek plekje waar je het grootste deel van het jaar kunt genieten van je tuin. Je bent niet alleen beschermd tegen de zon, maar ook beschut tegen eventuele regen en wind.

Exclusief ontwerp

Een eikenhouten pergola sluit perfect aan bij de stijl van een landelijke woning. De pergola moet gecreëerd worden alsof het een natuurlijk verlengstuk van je woning vormt. Zo krijgt je eikenhouten pergola een volwaardig dak met handgemaakte Engelse pannen of oude Boomse pannen. Aan de binnenzijde geniet je van de houten balken die via de traditionele pen- en gatverbindingen worden geconstrueerd. Wil je in een latere fase je pergola verder afwerken met authentiek raamwerk? Dit kan perfect! Meer weten over onze werkwijze?

Kwaliteitseik uit Sussex

Met een eikenhouten pergola kies je voor een constructie die probleemloos de volledige levensduur van je huis meegaat. En langer zelfs. Doorvoor is het belangrijk om in zee te gaan met een betrouwbare bouwfirma met een jarenlange staat van dienst. Ook de herkomst van het hout is van doorslaggevend belang.

Heritage Buildings werkt voor de eiken balken uitsluitend met kwaliteitseik van Sussex. Daarbij selecteren we de binnenste Q1-delen van iedere eik. Deze eik bezit een uitzonderlijke hardheid. Lees meer over onze kwaliteit.

Heritage Buildings is in België de pionier voor het realiseren van eikenhouten pergola’s. Ontdek hier enkele van onze unieke en exclusieve eikenhouten pergola’s.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.