Waarmee houdt u best rekening als u een eikenhouten poolhouse overweegt?

Wanneer u droomt van een eikenhouten poolhouse, dan houdt u best rekening met een aantal zaken. Allereerst maakt u met een eikenhouten poolhouse de juiste keuze. Uw eikenhouten poolhouse vormt het perfecte authentieke decor om maximaal te genieten van uw zwembad. Vooraleer u uw eikenhouten poolhouse laat bouwen, denkt u best eerst goed na over de verwachtingen die u koestert voor uw eikenhouten poolhouse. Op die manier past het ontwerp perfect bij uw dromen en verlangens. Ontdek hier ter inspiratie enkele eikenhouten poolhouses van Heritage Buildings.

Een eenvoudig poolhouse herbergt niet meer dan de technische ruimte voor uw zwembad en biedt wat omkleedmogelijkheden. Wanneer u kiest voor een eikenhouten poolhouse, dan kan u dit ook uitwerken tot een ‘buitenverblijf in eigen tuin’.

Welke functies in uw eikenhouten poolhouse?

Wat dacht u van een eikenhouten poolhouse met een prachtig terras en grote ramen in smeedwerk of een oranjerie. Zo geniet u niet alleen op zomerse dagen van uw tuin, maar kan u ook in de winterperiode uw poolhouse blijven gebruiken. Verder kunt u uw poolhouse uitrusten met een buitenkeuken of extra wellnessfaciliteiten zoals een jaccuzzi of sauna. Ook alle sanitaire voorzieningen, zoals een volledige badkamer, behoren tot de mogelijkheden.

En nu we toch bezig zijn … waarom richt u uw poolhouse niet in als een volwaardig gastenverblijf met de nodige slaapgelegenheid? Ook een combinatie van poolhouse met een thuiskantoor behoort perfect tot de opties. Met de juiste afwerking kunt u uw poolhouse het hele jaar door gebruiken. Ons zusterbedrijf Heritage Interiors helpt u graag met de inrichting.

Perfect in een landelijke tuin

Een eikenhouten poolhouse past perfect in een landelijke tuin. Het eikenhouten poolhouse heeft een authentieke, karaktervolle uitstraling, verwijzend naar de cottages op het Engelse platteland. Heritage Buildings ontwerpt het eikenhouten poolhouse zodat het een harmonieus geheel vormt met uw tuin. Het poolhouse past als het ware van nature in uw tuin.

De authenticiteit van de eikenhouten balken die met elkaar verbonden worden met de traditionele pen- en gatverbindingen staan garant voor extra karakter. Ook het rieten dak in combinatie met oude Franse of Boomse dakpannen bieden extra uitstraling.

Al honderden poolhouses

Doorheen onze meer dan twintig jaar ervaring realiseerden we al meer dan 2.000 eikenhouten tuingebouwen, waaronder honderden poolhouses. Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.