Voorziet Heritage Buildings ook verwarming en elektriciteit in een eikenhouten bijgebouw?

Afhankelijk van de functie van een eikenhouten bijgebouw zijn er uiteraard ook nutsvoorzieningen nodig zoals verwarming en elektriciteit. Heritage Buildings realiseert totaalprojecten, wat betekent dat we ook deze onderdelen van het eikenhouten bijgebouw op ons kunnen nemen. Dat geldt ook voor de verdere binneninrichting en afwerking.  

 

Niet alle eikenhouten bijgebouwen hebben verwarming nodig. Wanneer u bijvoorbeeld een eikenhouten tuingebouw wilt om uw auto te stallen, als paardenstalling of als eenvoudig poolhouse voor de technische voorzieningen van uw zwembad, dan lijkt ons dat eerder overbodig.  

 

In andere situaties is verwarming en ventilatie dan weer ten zeerste aangewezen. Elektriciteit is vrijwel in elke eikenhouten bijgebouw aanwezig, ofwel vrij primitief met enkele stopcontacten ofwel een uitgebreide installatie voor talrijke functies.  

 

Ultieme ontspanningsplek in de eigen tuin 

Steeds meer mensen realiseren een eikenhouten tuingebouw als ultieme ontspanningsplek in de eigen tuin. De functie van poolhouse wordt gecombineerd met wellnessfaciliteiten zoals spa, sauna of hamman. Ook in de winter moeten deze wellnessfaciliteiten uiteraard kunnen gebruikt worden.  

 

Nog andere mogelijkheden zijn de creatie van een gezellige zithoek met haard, al dan niet met volwaardig ingerichte keuken of bar. Dit kan u bijvoorbeeld combineren met de inrichting van een thuiskantoor of kunstatelier. Elke functie is mogelijk.   

 

Het hele jaar door genieten 

Met een volwaardige verwarming geniet u in uw eikenhouten bijgebouw het hele jaar door van het natuurlijke buitenleven. In de lente en zomer zet u de oranjeriedeuren open en tafelt u heerlijk op het terras. In de winter zorgt de verwarming – vloerverwarming is perfect mogelijk – voor heerlijke temperaturen.  

 

Keuze voor totaalservice 

Wanneer u kiest voor Heritage Buildings, dan kan u opteren voor een totaalservice. Wij ontwerpen en realiseren allereerst de eikenhouten constructie, maar staan ook in voor de verdere technieken en binnenafwerking. Wij leveren uw eigenhouten bijgebouw volledig gebruiksklaar op. U hoeft enkel nog te genieten.  

 

Meer weten over de vele afwerkings- en inrichtingsmogelijkheden van een eikenhouten bijgebouw? Contacteer Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.