Stijlvol vergaderen in een eikenhouten bijgebouw.

Bent u zelfstandige of werkt u geregeld van thuis uit? Wat dacht u van een prachtig thuiskantoor in een authentiek eikenhouten bijgebouw. U spendeert uw dagelijkse werktijd in een schitterende natuurlijke omgeving, vlakbij uw achterdeur. Ook om te vergaderen biedt een volwaardig ingericht eikenhouten bijgebouw een topervaring.

Een thuiskantoor in een eikenhouten bijgebouw heeft talrijke voordelen. Allereerst werkt u van thuis uit, maar hebt u toch het gevoel dat uw kantoor ‘elders’ is. U kunt mentaal werk en privé beter van elkaar loskoppelen. Wanneer u ’s avonds over het tuinpad naar uw woning wandelt, eindigt meteen de werktijd. Dit gevoel is helemaal anders wanneer uw thuiskantoor in huis wordt ingericht.

Daarnaast hebt u met een thuiskantoor in een eikenhouten bijgebouw het grote geluk om te werken in een prachtige, natuurlijke omgeving. Uw eikenhouten tuingebouw past perfect in een landelijke tuin, waarbij de constructie en het eikenhout dit natuurlijke gevoel versterken. Dankzij de grote ramen – mogelijk met prachtig smeedwerk – hebt u op elk moment contact met de natuur. Op zomerse dagen zet u de ramen helemaal open, waardoor u comfortabel werkt in de tuin.

Het is belangrijk dat u voor een thuiskantoor in een eikenhouten bijgebouw kiest voor maatwerk en vakmanschap. Het maatwerk maakt het mogelijk om de afmetingen en de inrichting van het eikenhouten bijgebouw volledig af te stemmen op uw noden. Werkt u alleen? Hoeveel medewerkers hebt u? Moet er ook nog een vergaderruimte voorzien worden? Een keuken? Een toilet? Alles kan naar wens ingevuld worden.

Authentieke uitstraling

Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor topkwaliteit. Een thuiskantoor bouwt u voor het leven. Heritage Buildings kiest daarom bewust voor Engelse kwaliteitseik uit Sussex. Dit eikenhout bezit een ongeziene hardheid, wat bijzonder belangrijk is voor de lange levensduur. De eiken balken worden met elkaar verbonden door de traditionele pen- en gatverbindingen.

Daarnaast wordt uw thuiskantoor afgewerkt en ingericht met kwaliteitsvolle materialen zoals smeedwerk, een rieten dak of een dak in traditionele Boomse dakpannen.

Ontdek onze realisaties

Heritage Buildings realiseerde al talrijke thuiskantoren in luxueuze authentieke eikenhouten bijgebouwen. Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties.

Via onze zusteronderneming Heritage Interiors  bieden we ook voor de inrichting een totaalservice aan.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.