Sfeer en gezelligheid troef in een exclusieve buitenkeuken in een eikenhouten bijgebouw.

Met een exclusieve buitenkeuken in een eikenhouten bijgebouw geniet u van sfeer en gezelligheid, het hele jaar door. U houdt het gezellig intiem met het eigen gezin of nodigt alle vrienden uit voor een spetterend tuinfeest. Het eikenhouten bijgebouw zorgt voor een betoverend decor waar een authentieke sfeer en intieme gezelligheid heersen.

Naast de gewone keuken in het huis, kiezen steeds meer mensen voor een ‘buitenkeuken’. Deze kan geplaatst worden in een open terrasoverkapping, maar kan ook gerealiseerd worden in een volwaardig en compleet ingericht eikenhouten tuingebouw. In deze laatste formule geniet u het hele jaar door van het natuurlijke buitenleven.

Tal van functies mogelijk

Wanneer u kiest voor maatwerk bij de realisatie van een eikenhouten bijgebouw, dan vormt de buitenkeuken slechts één van de mogelijke functies. Zo kan de buitenkeuken gecombineerd worden met een prachtig gastenverblijf, thuiskantoor, poolhouse,… Ook de combinatie met een privé wellness is perfect mogelijk. Al wat u kan dromen, kan gerealiseerd worden.

Engelse eik uit Sussex

Er geldt wel één voorwaarde om een authentieke en exclusieve sfeer te creëren: kies steeds voor een eikenhouten bijgebouw met Engelse eik uit Sussex waarbij de verbindingen tussen de houten balken gecreëerd worden met pen- en gatverbindingen. Deze eik wordt gekenmerkt door een ongeziene hardheid.

Meerdere generaties

Op die manier investeert u in een eikenhouten tuingebouw dat probleemloos meerdere generaties meegaat. Ook voor de afwerking kijkt u best naar authentieke natuurlijke materialen zoals smeedwerk voor de ramen of een oranjerie. Voor de dakbedekking adviseren wij riet of oude Boomse dakpannen. Uiteraard moet ook de inrichting op niveau zijn. Daarbij gaat de voorkeur naar een exclusieve landelijke of tijdloos moderne woonstijl. Zo kan u een prachtige buitenkeuken creëren.

Van nature hoort te staan

Een eikenhouten tuingebouw vormt een absolute meerwaarde voor een landelijke tuin. Beide passen perfect bij elkaar. Mits het juiste ontwerp voelt deze combinatie aan alsof het bijgebouw er van nature hoort te staan en er altijd geweest is.

Bekijk onze realisaties

Heritage Buildings biedt een totaalservice voor het ontwerp en de realisatie van luxueuze authentieke eikenhouten bijgebouwen. Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties. Voor de inrichting bent u welkom bij onze zusteronderneming Heritage Interiors

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.