Over riet, hout, sfeer en een authentiek gevoel in een eikenhouten bijgebouw

Een eikenhouten bijgebouw bekomt het beoogde authentieke gevoel dankzij de natuurlijke materialen als hout en riet. Deze materialen vormen de harmonieuze combinatie van een eikenhouten tuingebouw in een landelijke tuin. Dit totaalbeeld geeft een authentiek gevoel van rust en ontspanning, zeker als u deze lijn doortrekt naar het interieur. Wanneer u vrienden, kennis of familie uitnodigt in dit prachtig decor, dan mag u rekenen op een warme, intieme sfeer.

Waar verlangt u naar na een lange en zware dag op het werk? Rust en ontspanning. Dit vindt u het best in een natuurlijke, harmonieuze omgeving waar alles mooi bij elkaar past. Een eikenhouten bijgebouw staat garant voor een vakantiegevoel in eigen tuin. Telkens wanneer u de korte wandeling naar uw tuingebouw maakt, wordt u overvallen door een gevoel van rust en ontspanning. Heerlijk, toch! Zo geniet u 365 dagen per jaar van een fijn buitengevoel.

Staaltje van authenticiteit

Waar komt dit authentieke gevoel vandaan? Allereerst door het gebruik van natuurlijke materialen. Een eikenhouten balk is een prachtig staaltje van authenticiteit. Elke balk heeft zijn eigen, unieke uitstraling en warmte. Heritage Buildings werkt zeer bewust uitsluitend met Engelse kwaliteitseik uit Sussex. Door de specifieke bodemomstandigheden op het Engelse platteland, heeft dit hout een ongeziene hardheid en densiteit.

Natuurlijk gevoel

Dit maakt van deze eik het perfecte bouwmateriaal voor een eikenhouten bijgebouw dat probleemloos meerdere generaties meegaat. De authentieke pen- en gatverbindingen – zonder nagels! – versterken het natuurlijke gevoel van de eikenhouten constructie. Uiteraard moet ook de verdere afwerking zo natuurlijk mogelijk zijn. De ideale dakbedekking daarvoor is een geheel of gedeeltelijk rieten dak. Ook oude, traditionele dakpannen dragen bij tot dit natuurlijk beeld.

Eeuwenoude cottages

Een ander belangrijk aandachtspunt voor een authentiek en natuurlijk gevoel, is het ontwerp. Eikenhouten bijgebouwen zijn geïnspireerd op de eeuwenoude cottages op het Engelse platteland.

Qua afmetingen, luxe, inrichting en afwerking is vrijwel alles mogelijk, het ontwerp moet evenwel passen binnen de authentieke Engelse cottagestijl. Kies daarom absoluut voor een gespecialiseerd bouwbedrijf met een grote ervaring en talrijke realisaties.

Bekijk onze realisaties

Heritage Buildings ontwerpt eikenhouten bijgebouwen alsof ze van nature passen in uw landelijke tuin. Ontdek hier enkele van onze meer dan 2.000 realisaties.

Via onze zusteronderneming Heritage Interiors kunt u ook de verdere inrichting aan onze zorgen toevertrouwen.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.