Over de meerwaarde van eikenhouten bijgebouwen in exclusieve tuinen.

De mogelijkheden van eikenhouten bijgebouwen als meerwaarde in exclusieve tuinen zijn eindeloos. Met een authentiek eikenhouten bijgebouw creëer je niet alleen visuele meerwaarde voor jouw tuin, je krijgt er een extra functionele ruimte bij om een prachtig gastenverblijf, thuiskantoor, persoonlijke wellness, poolhouse,… in te richten. Je mag dit bovendien als een uiterst rendabele investering zien. Samen met het verhoogde levenscomfort stijgt de waarde van je woning evenredig mee.

 

In een exclusieve landelijke tuin past een eikenhouten bijgebouw als gegoten. Deze setting voelt volledig natuurlijk aan. Het lijkt alsof het eikenhouten tuingebouw er altijd heeft gestaan. Wanneer je vanuit je woning van je exclusieve tuin geniet, dan maakt een prachtig eikenhouten bijgebouw het plaatje helemaal compleet.

Van je tuin genieten

Dit eikenhouten bijgebouw geeft je bovendien een extra mogelijkheid om optimaal van je tuin te genieten. Je kan er als het ware een eigen vakantieplek creëren, een plaats waar je volledig tot rust komt.

De mogelijkheden van een eikenhouten bijgebouw in je tuin zijn letterlijk eindeloos, zeker als je kiest voor maatwerk. Het volledige ontwerp kan worden afgestemd op jouw tuin én de functie die het eikenhouten bijgebouw moet hebben.

Invulling van je tuingebouw

Droom je van een thuiskantoor met een uniek uitzicht? Wil je een gastenverblijf waar je vrienden en familie blijven overnachten, maar waar je ook zelf kan genieten van vakantie in je eigen tuin? Verlang je naar een poolhouse dat je alle luxe geeft om maximaal te profiteren van de zomertijd? Zowel de externe uitstraling als het interieur van je eikenhouten bijgebouw kan naar wens worden ingericht. Een zithoek, een complete keuken, jacuzzi, sauna, douche,… Alles is mogelijk, inclusief klimatisatie voor een optimaal leefcomfort tijdens de winter en in de zomer. Ontdek hier onze werkwijze voor een exclusief ontwerp.

Kwaliteit is noodzakelijk

Uiteraard is het belangrijk om te kiezen voor absolute kwaliteit. Wanneer je opteert voor kwaliteitsvolle eik uit het Engelse Sussex en deze wordt geplaatst volgens de eeuwenoude pen- en gatverbindingen, dan gaat je tuingebouw probleemloos honderden jaren mee. Meer weten over onze kwaliteit?

Droom jij van een prachtig eikenhouten tuingebouw? Bekijk hier enkele foto’s van eerdere realisaties door Heritage Buildings.

 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.