Over de duurzame kwaliteit van eikenhouten bijgebouwen

Een eikenhouten bijgebouw straalt niet alleen exclusiviteit, natuurlijke charme en luxe uit, het is ook een uiterst duurzaam gebouw. Wanneer u kiest voor een houten bijgebouw met kwaliteitsvolle eik dat wordt geconstrueerd met de eeuwenoude pen- en gatverbindingen, dan gaat uw tuingebouw probleemloos meerdere honderden jaren mee. Bovendien kiest u voor een op en top natuurproduct dat zich prachtig integreert in een landelijke omgeving.

Wanneer u beslist om een eikenhouten bijgebouw in uw tuin te plaatsen, dan kiest u voor een verhoogd wooncomfort. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw investering de waarde van uw vastgoed verhoogt. Dat is alleen mogelijk wanneer u kiest voor een eikenhouten bijgebouw van topkwaliteit.

Wat is duurzame kwaliteit bij een eikenhouten bijgebouw?

Hoe onderscheidt u een eikenhouten bijgebouw van een duurzame kwaliteit? We zetten de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • U kiest best voor maatwerk waarbij het houten bijgebouw volledig volgens uw wensen en verwachtingen wordt uitgetekend. Daarnaast moet het bijgebouw zich naadloos integreren in de landelijke omgeving. Het bijgebouw moet als het ware in uw tuin passen alsof het er van nature thuishoort…
  • Het eikenhout vormt de dragende constructie van uw tuingebouw. Heritage Buildings werkt bijvoorbeeld uitsluitend met massieve balken van Engelse kwaliteitseik uit Sussex. Daarbij selecteren wij het hout van het QP1, de kern van de stam. Engelse eik bezit een uitzonderlijk hoge hardheid. Dit hout vraagt geen enkel onderhoud.
  • De eiken constructie wordt volledig zonder nagels gemaakt volgens de eeuwenoude traditie van pen- en gatverbindingen. Elke verbinding zit muurvast en gaat probleemloos vele generaties mee. Kijk maar naar de eeuwenoude Engelse cottages op het platteland.
  • De afwerking gebeurt met hoogwaardige authentieke materialen. Voor de dakbedekking kan je bijvoorbeeld kiezen voor handgemaakte Franse tegelpannen, riet of oude Boomse pannen. Ramen of een oranjerie kan je laten maken met prachtig verfijnd smeedwerk.

Al deze elementen samen vormen het unieke Heritage-gevoel waarbij je eikenhouten bijgebouw klasse en duurzaamheid uitstraalt.

Bekijk onze realisaties

De afgelopen 20 jaar ontwierpen en bouwden wij meer dan 2.000 eikenhouten bijgebouwen. Ontdek hier onze realisaties.

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.