Op welke manier kan ik de binnenzijde van een eikenhouten bijgebouw afwerken?

Wanneer u kiest voor een authentiek eikenhouten bijgebouw in de tuin of een eikenhouten woonuitbreiding, dan rijst uiteraard de vraag naar de binnenafwerking. Eén van de belangrijkste beslissingen is de afwerking van de binnenmuren. Dit kan zowel met gyprocplaten als met een houten beplanking. We lichten de mogelijkheden graag verder toe. 

 

Heritage Buildings realiseert niet alleen de ruwbouw van de eikenhouten constructie, maar biedt ook een volledige service voor de installatie van technieken en de verdere binnenafwerking.  

 

Het spreekt voor zich dat zowel de technieken als de binnenafwerking volledig afhangen van het uiteindelijke doel van het eikenhouten bijgebouw.  

 

Welke functie voor uw eikenhouten bijgebouw?  

Wanneer u een eikenhouten bijgebouw realiseert als garage, stalling of voor een andere onverwarmde functie, dan is een andere binnenafwerking aan de orde dan wanneer u droomt van een poolhouse met wellnessfaciliteiten. Sommige eikenhouten tuingebouwen werken we zelfs volledig af als volwaardig gastenverblijf. 

 

Beplanking voor de buitenmuren 

De eikenhouten constructie is wat de buitenzijde van de muren betreft meestal afgewerkt met een beplanking (meestal lariks, epicia of eik) met vervolgens een dampscherm en isolatie. Vervolgens komt de binnenafwerking.  

 

Afwerking binnenin met gyproc of beplanking 

Voor de binnenafwerking van het eikenhouten bijgebouw of de woonuitbreiding hebt u als eerste keuze een afwerking met gyprocplaten, die vervolgens in de gewenste kleur geschilderd worden. Een andere optie is een houten beplanking met rabat aan de binnenzijde. Dit geeft het interieur een warme, authentieke en sfeervolle uitstraling.  

 

 

Meer weten over de talrijke mogelijkheden voor de binnenafwerking van een eikenhouten bijgebouw of een woonuitbreiding? Contacteer Heritage Buildings. 

Heritage Buildings - [object Object]

Ontdek onze nieuwe projecten

Onze meer dan 2.600 realisaties spreken voor zich.

Heritage Buildings - Paardenstal
Heritage Buildings - Gastenverblijf
Heritage Buildings - Leefkeuken
Heritage Buildings - Poolhouse & Gastenverblijf

Laat je inspireren.

Bestel één van onze boeken

Heritage Buildings BV

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten
RPR Antwerpen
BTW BE0808 609 915

Maak hier uw afspraak.

Ik wil meer informatie.
Ik wil een afspraak inplannen.
Bericht verzenden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.